Borderlands Legendary Collection (Nintendo Switch)

%DA
CenaRedna cenaPrihranekZaloga
Akcija velja od 12.10.2020 do 21.11.2020 (še samo 30 dni), ali do razprodaje zalog.
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)

  v Celju, Kocbekova ulica 1 (v bližini Conrada)

  Na prevzemnih mestih LJ, CE in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Get three times the mayhem, three times the loot, and three times the action with the Borderlands Legendary Collection! Kill bandits and beasts, collect powerful weaponry, and maybe even save the universe in Borderlands: Game of the Year Edition, Borderlands 2, and Borderlands: The Pre-Sequel, along with piles of bonus add-on content for each game, adding 100+ hours of gameplay at an incredible value*.

Enjoy all three games solo or cooperatively with local two-player split-screen or four-player online play
Borderlands: Game of the Year Edition - Discover the co-op shooter-looter that started it all, crammed with content and enhancements! Equip bazillions of guns as one of four trigger-happy mercenaries, each with unique RPG skills. Take on the lawless desolate planet Pandora in pursuit of powerful alien technology rumored to be inside an ancient Vault.
Borderlands 2 - Play as one of six vault hunters attempting to liberate Pandora from evil mastermind and corporate CEO Handsome Jack. Make new friends, arm them with a bazillion weapons and fight alongside them in a relentless quest for revenge and redemption.
Borderlands: The Pre-Sequel - Discover the story behind Borderlands 2 villain, Handsome Jack, and his rise to power. Set between the events of Borderlands and Borderlands 2, The Pre-Sequel gives you a whole lotta new gameplay and features the genre-blending fusion of shooter and RPG mechanics that players have come to love.
*Borderlands 2: Commander Lilith & the Fight for Sanctuary add-content not included.

 

 

Pridobite trikrat grozo, trikrat plen in trikrat akcijo z zbirko Borderlands Legendary! Ubijajte razbojnike in zveri, zbirajte močno orožje in morda celo rešite vesolje v Borderlands: Game of the Year Edition, Borderlands 2 in Borderlands: Pre-Sequel, skupaj s kupi vsebine dodatkov za vsako igro in dodajte 100 + ure igranja ob neverjetni vrednosti *.

Uživajte v vseh treh igrah samostojno ali skupaj z lokalnim dvopredvajalnim deljenim zaslonom ali štirimi igralci na spletu
Borderlands: Game of the Year Edition - Odkrijte coo op strelec-looter, ki je vse to začel, natrpan z vsebino in izboljšavami! Opremite bazillions puške kot enega od štirih plačancev, ki imajo srečo, vsaka z edinstvenimi znanji RPG. Pojdite na brezpravni pusto planeta Pandoro v prizadevanju za močno tehnologijo tujcev, ki naj bi bila v starodavnem trezorju.
Borderlands 2 - Igrajte kot eden od šestih lovcev na trezorje, ki poskušajo osvoboditi Pandoro od zlega mojstra in korporativnega izvršnega direktorja Handsome Jack. Naredite nove prijatelje, jih oborožite z bazlijonskim orožjem in se borite ob njih v neusmiljenem iskanju maščevanja in odrešenja.
Borderlands: Pre-Sequel - Odkrijte zgodbo, ki stoji za zlikovcem Borderlands 2, Zgodnim Jackom in njegovim vzponom na oblast. Postavljen med dogodke Borderlands in Borderlands 2, vam Pre-Sequel ponuja popolnoma novo igranje in ponuja žanrsko zlivanje strelišč in mehanike RPG, ki so jih igralci zaljubili.
* Borderlands 2: Dodatna vsebina Commander Lilith in boj za svetišče ni vključena.