Family Trainer Leg Strap Bundle z dvema trakoma (Nintendo Switch)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Get ready to take on the great outdoors anywhere because FAMILY TRAINER is back on the Nintendo Switch! From kayaking to obstacle-filled races, you will engage in real-life exercises to complete a variety of fun minigames. Improve your hand-eye coordination and work up a sweat with the Joy-Con and Leg Strap!

Play over a dozen single and multiplayer challenges. Simple controls allow for easy-to-pick up games that anyone can enjoy. With FAMILY TRAINER, you can bring the adventure wherever you go!

A FUN WAY TO MOVE

• Jump, run, squat, and stomp your way through a dozen heart-pumping minigames. Includes river-rafting, log-jumping, mine-cart racing, and more!

GAMEPLAY VARIETY

• From a unique collection of minigames and customizable workout routines, choose what suits your schedule and fitness levels.

PLAY SOLO OR CO-OP

• Tackle adventures solo or with another friend in cooperative games, or compete against each other for the highest score!

*For co-op play, this game requires two sets of Joy-Con controllers and two sets of Leg Straps.

FULLY IMMERSIVE EXPERIENCE

• Turn your in-game movements into real-world exercises using both the Joy-Con and Leg Strap.