Fell Seal Arbiters Mark Deluxe Edition (Nintendo Switch)

16.09.2022
CenaDatum izida
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.
Fell Seal: Arbiter's Mark je taktična RPG igra, ki temelji na zgodbi in je postavljena v fantazijski svet s pridihom steampunka. Prevzemite nadzor nad Arbitrom Kyriejem, agentom nesmrtnega sveta, ki je zadolžen za ohranjanje stabilnosti in reda v deželi, ter vodite svoje enote skozi težka srečanja.
 
Pred stoletji je brutalna uničujoča zver razdejala svet. V tem težkem času so prvi nesmrtni dobili svoje izjemne moči, tako velike, da jim je uspelo uničiti zver, ki je pustošila po deželi, kjer je vse drugo spodletelo. Da bi preprečili, da bi se takšno uničenje še kdaj ponovilo, so se nesmrtni združili v Svet, ki naj bi zagotavljal red in stabilnost na svetovni ravni ter posredoval ob vsakem namigu vojne ali kaosa. Nesmrtni so morda zelo močni, vendar jih je malo. Tudi oni ne morejo nadzorovati vseh dežel. Zato se zanašajo na svoje smrtne zastopnike, razsodnike, ki varujejo prebivalce dežele pred vsakodnevnimi nevarnostmi. Arbitri se gibljejo po deželi, izločajo razbojnike, neukrotljive pošasti in goljufive uradnike; njihova beseda je zakon. Toda ena od njih odkrije vse večjo korupcijo, ki prežema njen red, in na njej je, da ustavi širjenje grožnje, ki je tako strašna kot nekdanje brutalne zveri.
 
Ta taktični RPG, na katerega so močno vplivale igre, kot sta Final Fantasy Tactics (izvirna različica in različica Advance) in Tactics Ogre, je samostojen in dostojen naslednik teh klasik, saj v žanr taktike prinaša številne izboljšave in dodatke.
 
Lastnosti:
izkusite epsko in zrelo zgodbo, ki se odvija v več kot 40 zgodbenih srečanjih in jo dopolnjuje zahtevna vsebina končne igre
 
Klasični taktični bojni spopadi z razgibanim terenom in višino, ki se odvijajo v čudovitih ročno narisanih okoljih
 
Globok in zapleten sistem razredov z več kot 30 razredi in 300 sposobnostmi vam omogoča, da z izbiro razreda, podrazreda in pasivnih lastnosti resnično prilagodite vsakega od svojih likov
 
Skrbno oblikujte lik, ki si ga predstavljate, pa naj bo to vsestranski generalist, predan čarovnik ali mogočen specialist za uničevanje sovražnikov!
 
Prilagodite videz svojih vojakov po svoje, tako da iz širokega izbora izberete njihov portret, obleko, barve in splošno podobo.
 
svojo vojsko opremite z več kot 240 kosi opreme, ki jo lahko kupite, zberete od padlih sovražnikov ali ustvarite z izdelavo
 
Vključuje: ekskluzivni ovitek za naslovnico, dodatka Missions and Monsters DLC za razširitev in obogatitev igranja, barvno knjigo nasvetov in trikov