Killer Frequency (Nintendo Switch)

DA
Akcijska cenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 3€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu, z bančno kartico ali kreditno kartico na obroke.

  Pri dostavi po Pošti Slovenija ali GLS-om imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.
   
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.
Piše se leto 1987 in ko ura odbije polnoč, se v majhnem mestecu Gallows Creek v ZDA. Radijski didžej Forrest Nash iz velikega mesta je v neposrednem prenosu, kar se bo izkazalo za pokopališko izmeno njegovega življenja.
 
V tej grozljivi komediji morate reševati uganke, da bi rešili klicatelje pred lovom skrivnostnega morilca. Lahko rešite prebivalce kraja Gallows Creek, kjer vsak klic pomeni življenje in smrt?
 
Ključne lastnosti:
 • Edinstvena prvoosebna pripoved: Vživite se v vlogo voditelja radijske pogovorne oddaje pozno v noč - novega v mestu, ki je padel v nemilost. Policijski načelnik je mrtev... zato se meščani obrnejo na vas po pomoč, saj ste očitno vi, Forest Nash, edina oseba v mestu, ki lahko vodi telefonsko linijo.
 • Odločanje v realnem času in uganke: Uporabite razvejane dialoge in sodelujte z različnimi ekscentričnimi osebnostmi iz malega mesta, vključno s potencialnimi žrtvami in osumljenci. Raziskujte okolico, zbirajte namige, sprejemajte odločitve, rešujte zadovoljive uganke in poskušajte vsakemu od svojih klicateljev pomagati preživeti noč.
 • Slasher v retro slogu: V tej ugankarski igri, navdihnjeni s slasherjem, skočite v leto 1987 - raziskujte avtentično izdelano radijsko postajo in sodelujte z več deset predmeti, ki temeljijo na fiziki in prihajajo iz preteklega obdobja, vključno z delujočo kasetofonsko ploščo in gramofonom. Z glasovno zasedbo in ubijalsko izvirno glasbeno podlago z melodijami iz 80. let, od rockovskih klasik do synthwavea!