Mario Strikers Battle League Football + prednaročniški bonus (Nintendo Switch)

10.06.2022
CenaDatum izida
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Switch! Pripravite se na Strike, šport pet na pet, kot je nogomet, kjer je velik poudarek na napadu. Ciljajte na gol z driblingom in podajami soigralcem, pa tudi z uporabo spopadov, predmetov in zatiranja posebnih strelov. Če opazite kroglo na igrišču, jo zgrabite in jo napolnite ter izkoristite nepazljivost nasprotnikov, da sprostite Hyper Strike, poseben strel, ki vam lahko prinese dva gola v enem!

 

Prilagodite svojo ekipo po lastni želji, tako da jo opremite z opremo, ki spremeni ne le njihov videz, ampak tudi njihovo statistiko, kot so hitrost, moč in natančnost podajanja.

 

Prvih deset naročnikov prejme prednaročniški bonus v obliki nalepk ali posterja. Izbira žal ni možna.