Rune Factory 3 Special Limited Edition (Nintendo Switch)

05.09.2023
Akcijska cenaDatum izida
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 3€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu, z bančno kartico ali kreditno kartico na obroke.

  Pri dostavi po Pošti Slovenija ali GLS-om imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.
   
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Umirite se v idiličnem domišljijskem mestu kot mladi pustolovec s pošastno skrivnostjo v igri Rune Factory 3, predelani za novo generacijo na Nintendo Switch.

Funkcije, ki so povsem nove v Rune Factory 3 Special, vključujejo Newlywed Mode, samostojne pustolovščine, ki se odklenejo po poroki z vsako od 11 primernih samic v igri; Še ena epizoda, popolnoma zvočne slikovne zgodbe, ki jih pripovedujejo isti liki; in "peklenska" težavnostna stopnja za izziv celo veteranskih igralcev!

Ne glede na to, ali gre za vaš prvi obisk ali se vračate po dolgem času, doživite nepozabno zgodbo Rune Factory 3 z izboljšano grafiko in preoblikovanimi 3D modeli likov.