Super Mario 3D All Stars (Nintendo Switch)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)

  v Celju, Kocbekova ulica 1 (v bližini Conrada)

  Na prevzemnih mestih LJ, CE in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Odkrijte tri največje Mario pustolovščine v novi 3d igri za Nintendo Switch. Igra je optimizirana za uporabo z Joy-Coni, vključen je ikonični soundtrack iz vseh treh iger. Vključene igre v tem paketu so Super Mario 64, Super Mario Sunshine in Super Mario Galaxy.

 

Zaigrajte tri največje Mario-ove dogodivščine na 3D platformi - vse v enem paketu!
Igrajte tri klasične igre doma ali na poti - vse v enem paketu v sistemu Nintendo Switch ™! Skočite na slike v Super Mario 64 ™, očistite barvno podobo v Super Mario Sunshine ™ in v Super Mario Galaxy ™ preletite s planeta na planet.

Tecite, skačite in se z lahkoto potapljajte!

Mario naj se premakne s krmilniki Joy-Con ™ sistema Nintendo Switch. Krmilnik Joy-Con lahko tudi predate prijatelju, da igra igro Super Mario Galaxy v načinu Co-Star! Mario-ovi gibi so gladki kot kdaj koli prej, z ločljivostjo HD za vsako igro, obenem pa ohranijo videz in občutek izvirnikov.

Poslušajte brezčasne napeve Super Mario

Prisluhnite 175 ikoničnim napevom iz vseh treh iger! Ne glede na to, ali želite vstati in zaplesati ali si vzeti minuto za sprostitev - v tej zbirki je glasba, ki ustreza vašemu razpoloženju!

Odkrijte (ali znova odkrijte) tri najznamenitejše pustolovščine 3D platforme Mario, vse v enem paketu, ki je na voljo v sistemu Nintendo Switch ™. Doživite Mariovo prvo prodiranje v 3D platformiranje v igri Super Mario 64 ™, ki je bila prvotno izdana leta 1996. Skočite v zid, obrnite se nazaj in celo letite, ko raziskujete slike in zbirate Power Stars, da rešite princeso Peach!
Potopite se v sonce v igri Super Mario Sunshine ™, ki je bila prvotno izdana leta 2002, in razpršite goop s svojim prijateljem, ki brizga vodo, FLUDD! Zbrati boste morali Shine Sprites in slikoviti otok Delfino očistiti onesnaženja - samo pazite na Bowserja ml.
Izzivajte se gravitaciji, ko raziskujete vesolje v igri Super Mario Galaxy ™, ki je bila prvotno izdana leta 2007! Pomagajte Rosalini obnoviti svojo ladjo z zbiranjem Power Stars in rešiti princeso Peach. Nežno pretresite krmilnik Joy-Con ™, da aktivirate sposobnost Mario's Spin, ali predajte krmilnik Joy-Con prijatelju za dodatno pomoč v načinu Co-Star *.
Tudi ko ne igrate, lahko uživate v zvokih, po katerih so ti svetovi (in galaksije!) Tako znani. S tremi igrami, sodobnimi nadgradnjami in načinom predvajanja glasbe je ta zbirka napolnjena z zabavo tako za nove igralce kot za 3D platformo Mario mojstrov. Super Mario 3D All-Stars bo na voljo kot omejena maloprodajna izdaja in digitalna izdaja, ki bo na voljo omejen čas do konca marca 2021.