Trials of Mana + Rabite Adornment DLC (Nintendo Switch)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)

  v Celju, Kocbekova ulica 1 (v bližini Conrada)

  Na prevzemnih mestih LJ, CE in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Prednaročniški bonus Rabite Adornment (DLC) s katerim pridobite več izkušenj do levela 10.

 

Klasična RPG pustolovščina založnika Square Enix. Ponovno doživite priljubljeno klasično pustolovščino, ki vas bo popeljala po poti usode. Lahko s pomočjo mane rešite svet in kljubujete usodi. Vse visi na nitki. Pomagajo vam lahko le vaši sopotniki. Pogumno stopite na pot in se spopadite z izzivi, ki vam pridejo nasproti.

 

Ponovno doživite priljubljeno klasično pustolovščino, ki vas bo popeljala po poti usode. Lahko s pomočjo mane rešite svet in kljubujete usodi. Vse visi na nitki. Pomagajo vam lahko le vaši sopotniki. Pogumno stopite na pot in se spopadite z izzivi, ki vam pridejo nasproti.