We Love Katamari Reroll + Royal Reverie (Nintendo Switch)

02.06.2023
CenaDatum izida
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.
Katamari je vsem všeč!
 
Igralci se vrnejo v vesolje Katamari in kot mali princ, ki je zadolžen, da vrne blišč nazaj na nebo, tečejo in zbirajo številne predmete v učilnici, živalskem vrtu, na svetu in v vesolju. Lahko se kotalijo sami ali pa vstopijo v način za več igralcev brez povezave in se kotalijo s prijateljem ter ustvarijo največji Katamari ali se pomerijo med seboj.
 
Ta remaster dodaja nove funkcije, vključno s petimi novimi izzivi, ki bodo igralce popeljali nazaj v otroštvo kralja vsega vesolja! Poleg tega bodo lahko fotografirali s kamero za selfije in si prilagodili seznam predvajanja glasbe v ozadju z najljubšimi skladbami We Love Katamari.
 
Ker je malemu princu zaupana naloga, da povrne iskrico na nebu, se igralci vrnejo v vesolje Katamari, kjer morajo teči in zbirati več predmetov v učilnici, živalskem vrtu, na Zemlji in v vesolju. V načinu za več igralcev brez povezave lahko igrajo sami ali s prijateljem in tekmujejo, kdo bo naredil največjega Katamarija.