White Day A Labyrinth Named School (Nintendo Switch)

30.09.2022
CenaDatum izida
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.
Začeti novo šolo ni nikoli lahko, še posebej, če jo pestijo govorice o nasilnih umorih in maščevalnih duhovih. Pozabite na potenje, ki ga povzročajo presenetljivi testi iz matematike: grozote, ki se sprehajajo po dvoranah srednje šole Yeondoo, vas lahko popolnoma ubijejo. Na žalost, ko gre dobro delo za sošolca narobe, si čez noč zaprt z njimi. Morate se previdno plaziti po temnih hodnikih in predavalnicah na psihološkem prvoosebnem festivalu groze, polnem nadnaravnih grozot, skritih skrivnosti in klasičnih žanrskih ugank survival grozljivk. Ves čas morilski hišnik zasleduje vsak vaš korak, medtem ko se noro trudite za svobodo. Ali lahko ohranite svoje živce in um, da se rešite iz nočne more? Ali pa bo vaše ime naslednje jutro izbrisano s poimenskega lista in dodano na vse večji seznam žrtev, ki jih je zahtevala stavba?
 • Klasična grozljivka za novo generacijo – Kultno klasična, prvoosebna korejska grozljivka za preživetje, ki jo mnogi štejejo za najstrašnejšo igro v zgodovini, se vrača po povpraševanju ljudi. Popolnoma prenovljena za sodobne igralce iger in končno lokalizirana za zahodno občinstvo, White Day: A Labyrinth Named School je prava grda videoigra.
 • Zgodba o mravljinčenju hrbtenice – Ujeti v šolo ponoči, morate skupaj s sošolci ob soju bakel pozorno raziskovati zvite hodnike, se skrivati ??pred obsedenimi zalezovalci in bežati pred zlimi duhovi, ko poskušate pobegniti. Z razvejanimi dialogi, zbirateljskimi zgodbami o duhovih in številnimi konci, ki so odvisni od vaše izbire, vas bo White Day: A Labyrinth Named School večkrat ohladil do jedra.
 • Uganke, ki ukrivljajo um – zahvaljujoč okolju, napolnjenemu s klasično oblikovanimi ugankami grozljivk za preživetje, White Day preizkuša vaše možgane enako kot gumb za tek. Zbirajte predmete, rešujte uganke in tekmujte z uro, da rešite svoje prijatelje pred gotovo pogubo in odkrijete skrivnosti šole.
 • Goljufi nikoli ne uspejo - ta šola je pametna za tiste, ki želijo ubrati bližnjice! Rešitve uganke se vsakič spremenijo, zato vse misli o preskaku strašnih delčkov pospravite z vodnikom ...
 • Inovativni dinamični sistem prestrašenosti – želite samo uživati ??v zgodbi? Igrajte na Easy in uživajte v pustolovščini brez izziva. Želite dokazati svojo hrabrost? Povečajte težavnostno nastavitev, da povečate aktivnosti strahov in duhov, pri čemer so straši pripravljeni na pomlad, ko najmanj pričakujete! Omejeni žetoni za varčevanje in zdravilni predmeti zagotavljajo vznemirljivo vožnjo na robu vašega sedeža.