Nintendo

Nintendo Switch Lite Coral + bon 30€

%DA
CenaRedna cenaPrihranekZaloga
Akcija velja od 26.09.2022 do 02.10.2022 (še samo 1 dan), ali do razprodaje zalog.

Garancija


 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.
 • Nintendo Switch Lite Coral (novi 2020 model)
 • bon 30€ za izposojo iger
 • garancija na zadovoljstvo, ki vključuje neomejeno tehnično pomoč po telefonu in emailu

Kako uporabim bon za 30€?

Bon v vrednosti 30€ velja za 30 dni neomejene izposoje rabljenih Switch iger. Uporabiš ga lahko v trgovini ali po pošti. Bon je veljaven dva meseca od dneva nakupa. Več informacij o izposoji iger.

Staro za novo?
 

Če bi rad prihranil, lahko pri Goblinu daš tudi svojo staro konzolo v račun za novo. Okvirne ocenitve so vidne v filtru staro za novo (zraven garancije). Ta ocenitev je za brezhibno delujočo in očiščeno igralno konzolo z enim kontrolerjem in vsem kablovjem. Originalna embalaža in račun nista potrebna.

Če imaš še igre, več kontrolerjev ali drugo dodatno opremo se znesek doplačila še bolj zniža. V račun lahko daš tudi več igralnih konzol in če tvoje stvari presegajo vrednost našega izdelka, dobiš razliko v gotovini nazaj. Testiranje tvoje naprave v večini primerov traja 15min. Menjavo izvedeš osebno v vseh Goblin trgovinah ali preko pošte.

Po več mesecih govoric je Nintendo končno uradno predstavil prenovljeno in cenejšo različico odlično prodajane konzole Switch (od izida marca leta 2017 je bilo prodanih več kot 35 milijonov naprav). Nova konzola se bo osredotočala predvsem na prenosno igranje, imenuje pa se preprosto Switch Lite.

Ker se Switch Lite osredotoča na prenosljivost, ne preseneča, da konzola nima možnosti priklopa na televizijo, saj ne bo imela primerne postaje za priklop. Druga velika razlika je fiksiran položaj nadzornih gumbov. Na prvem Switchu je module z nadzornimi gumbi (imenovane Joy-Con) mogoče odstraniti, kar pri Lite ne bo mogoče. Za igre, ki zahtevajo nadzor z gestami, bo tako potrebno ločeno dokupiti dodatne nadzorne module Joy-Con.

Sprememba je opazna tudi pri velikosti konzole. Običajni Switch ima velikost diagonale zaslona 15,7 centimetra (6,2 palca), Switch Lite pa je nekoliko manjši z diagonalo zaslona 13,9 centimetra (5,5 palca). Ločljivost zaslona ostaja 1280*720 slikovnih pik, kar pomeni, da bo slika nekoliko ostrejša zaradi večje gostote slikovnih pik.

Daljša življenjska doba baterije
Pozitivna plat manjšega zaslona je tudi daljša življenjska doba baterije, ki bo izboljšana za 20 do 30 odstotkov. V praksi to pomeni, da bo Switch Lite zdržal med 3 do 7 ur igranja, odvisno od zahtevnosti igre. Originalni Switch ima življenjsko dobo baterije med 2,5 do 6,5 ure.

Manjše dimenzijo ravno tako botrujejo nižji teži naprave, ki bo sedaj tehtala pičlih 276 gramov v primerjavi s 400 grami originalnega Switcha. Nintendo bo za Switch Lite prenovil tudi barvno shemo: Switch Lite bo na voljo v sivi, rumeni ali turkizni barvi.


Možnosti za povezljivost ostajajo enake kot pri večjem bratu (z izjemo povezovanja na televizijski sprejemnik). Na voljo bodo povezave NFC, Wi-Fi in Bluetooth, ravno tako ima naprava vgrajen giroskop za nadzor v igrah s premikanjem naprave. Na dnu se nahaja USB-C priključek za polnjenje.

Switch Lite bo podpiral vse igre za Switch, ki imajo na voljo igranje v t.i. “handheld mode”, torej prenosnem načinu. Če ste že lastnik starega Switcha, boste imeli možnost brezplačnega digitalnega prenosa vseh kupljenih iger na Switch Lite.