Nintendo Switch Oled rdeče moder

31.12.2021
CenaDatum zaloge
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)

  v Celju, Kocbekova ulica 1 (v bližini Conrada)

  Na prevzemnih mestih LJ, CE in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.
 • Nintendo Switch Oled Model
 • Joy-Con (L) modre (blue) barve
 • Joy-Con (R) rdeče (red) barve
 • Joy-Con ročaj
 • Komplet Joy-Con zapestnih trakov
 • Nintendo Switch postaja
 • HDMI kabel
 • napajalnik
 • garancija na zadovoljstvo, ki vključuje neomejeno tehnično pomoč po telefonu in emailu

Če bi rad prihranil, lahko pri Goblinu daš tudi svojo staro konzolo v račun za novo. Okvirne ocenitve so vidne v filtru staro za novo (zraven garancije). Ta ocenitev je za brezhibno delujočo in očiščeno igralno konzolo z enim kontrolerjem in vsem kablovjem. Originalna embalaža in račun nista potrebna.

Če imaš še igre, več kontrolerjev ali drugo dodatno opremo se znesek doplačila še bolj zniža. V račun lahko daš tudi več igralnih konzol in če tvoje stvari presegajo vrednost našega izdelka, dobiš razliko v gotovini nazaj. Testiranje tvoje naprave v večini primerov traja 15min. Menjavo izvedeš osebno v vseh Goblin trgovinah ali preko pošte.

Družina Nintendo Switch bo kmalu dobila nov dodatek. Nintendo Switch (model OLED) se bo začel prodajati 8. oktobra in igralcem dal še eno možnost, da preigrajo veliko odličnih iger na Nintendo Switch.

 

Nintendo Switch (model OLED) ima podobno velikost kot konzola Nintendo Switch, vendar z večjim, živahnim 7-palčnim zaslonom OLED z živimi barvami in visokim kontrastom. Ima tudi široko nastavljivo stojalo za namizni način, novo postajo z žičnim priključkom LAN za stabilno spletno igro, 64 GB notranjega pomnilnika in vgrajene zvočnike z izboljšanim zvokom za ročno in namizno predvajanje. Tako kot Nintendo Switch, Nintendo Switch (model OLED) omogoča uporabnikom, da se igrajo na televizorju in delijo snemljive krmilnike Joy-Con za zabavno večplastno zabavo.

 

Nintendo Switch (model OLED) bo uporabnikom omogočil izboljšave v vseh treh načinih predvajanja:

 • Način TV: postavite konzolo Nintendo Switch (model OLED) v priklopno postajo, če želite na televizorju igrati igre. Z uporabo vgrajenih žičnih vrat LAN lahko uporabniki uživajo v drugem načinu internetne povezave v načinu TV.

 

 • Namizni način: Stojalo na zadnji strani konzole obrnite in z zaslonom konzole igrajte igre za več igralcev z dvema priloženima krmilnikoma Joy-Con takoj iz škatle. Široko nastavljivo stojalo omogoča trdno podlago. Igralcem omogoča tudi prosto nagibanje konzole z večjim dosegom vidnega kota, tako da je lažje videti zaslon.

 

 • Ročni način: Uporabniki lahko konzolo prinesejo kamor koli gredo v ročnem načinu. 7-palčni zaslon OLED zagotavlja žive barve in visok kontrast.

 

Konzola bo na voljo v dveh barvnih možnostih:

 • Beli komplet Nintendo Switch (model OLED), ki vsebuje krmilnike White Joy-Con, črno glavno enoto in belo priklopno postajo.
 • Komplet Nintendo Switch (model OLED) neon rdeča / neonsko modra, ki vsebuje krmilnike Neon Red in Neon Blue Joy-Con, črno glavno enoto in črno dock.