Nintendo

Rabljeno Wii Fit deska

%DA
CenaRedna cenaPrihranekZaloga
Akcija velja od 23.01.2023 do 29.01.2023 (še samo 1 dni), ali do razprodaje zalog.
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Nintendo Wii Fit Plus je popularni pripomoček, ki združuje igro s telovadbo in poskrbi za zabavno vadbo. Primeren je za uporabnike vseh starosti. Priložena upravljalna deska vas bo stehtala in izračunala indeks telesne mase.

Med telovadbo bo preverjala vaše ravnotežje in odčitavala uspešnost opravljanja vaj. Potem vadbe pa boste lahko spremljali na televizijskem zaslonu. Wii Fit vam bom pomagal izbrati primerne vaje za doseganje vaših ciljev.

Omogoča veliko različnih načinov vadbe kot so aerobika, tek, trening za mišice, joga, osnovnih korakov deskanja in celo boks.

Za delovanje je potrebna igralna konzola Nintendo Wii.