[0] število izdelkov

Rabljeno: Zumba Fitnes - Core (Wii)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)

  v Celju, Kocbekova ulica 1 (v bližini Conrada)

  Na prevzemnih mestih LJ, CE in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.
Hot new choreography specifically designed to sculpt stronger, sexier abs and provide a solid total body workout
Dance to 40 new songs, including contagious new Zumba fitness originals and more smash hits from today's hottest artists including Enrique Iglesias and Don Omar.
Move to 30+ different dance styles as you play - that's more styles than any other dance or fitness game available! New rhythms to the franchise include: Brazilian Funk, Celtic Bluegrass, Jive, Disco and Polynesian.
New fitness features: Set personal and shared community goals (community goals are Kinect only), Nutrition and lifestyle tips provide guidance on how to enhance your health, well-being and appearance.
Additional dance style tutorials: Break down the basics with new modules for Samba and Bollywood to complement Salsa, Merengue, Reggaeton and Cumbia tutorials.

V paketu:

 • Igra Zumba Fitness Core in Zumba Fitness World Party 
 • Pas Majesco Zumba Fitness