Battlefield 1 Revolution (PC)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)

  v Celju, Kocbekova ulica 1 (v bližini Conrada)

  Na prevzemnih mestih LJ, CE in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.Battlefield 1 takes you back to The Great War, WW1, where new technology and worldwide conflict changed the face of warfare forever. Take part in every battle, control every massive vehicle, and execute every maneuver that turns an entire fight around. The whole world is at war – see what’s beyond the trenches.

Key Features:

Changing environments in locations all over the world. Discover every part of a global conflict from shore to shore – fight in besieged French cities, great open spaces in the Italian Alps, or vast Arabian deserts. Fully destructible environments and ever-changing weather create landscapes that change moment to moment; whether you’re tearing apart fortifications with gunfire or blasting craters in the earth, no battle is ever the same.

Huge multiplayer battles. Swarm the battlefield in massive multiplayer battles with up to 64 players. Charge in on foot as infantry, lead a cavalry assault, and battle in fights so intense and complex you'll need the help of all your teammates to make it through.

Game-changing vehicles. Turn the tide of battle in your favor with vehicles both large and larger, from tanks and biplanes to gigantic Behemoths, unique and massive vehicles that will be critical in times of crisis. Rain fire from the sky in a gargantuan Airship, tear through the world in the Armored Train, or bombard the land from the sea in the Dreadnought.

A new Operations multiplayer mode. In Operations mode, execute expert maneuvers in a series of inter-connected multiplayer battles spread across multiple maps. Attackers must break through the defense line and push the conflict onto the next map, and defenders must try to stop them.