Cyberpunk 2077 (PC)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Cyberpunk 2077 bo na voljo v vseh Goblin trgovinah na dan izida. Po pošti pa bo poslana en dan pred izidom z dostavo na dom na dan izida.

 

Cyberpunk 2077 se osredotoča na pripoved in se odvija v najbolj živahni in nevarni metropoli prihodnosti – Night City. Igra sledi zgodbi V-ja, plačanca v novem svetu kibernetsko izboljšanih bojevnikov, hekerjev in nove tehnologije.


Postavljeni boste pred težke odločitve, ki bodo odmevale čez celo igro. Ste pripravljeni nositi posledice?

 

Cyberpunk 2077 is an open-world, action-adventure story set in Night City, a megalopolis obsessed with power, glamour and body modification. You play as V, a mercenary outlaw going after a one-of-a-kind implant that is the key to immortality. You can customize your character's cyberware, skillset and playstyle, and explore a vast city where the choices you make shape the story and the world around you.
PLAY AS A MERCENARY OUTLAW Become a cyberpunk, an urban mercenary equipped with cybernetic enhancements and build your legend on the streets of Night City.
LIVE IN THE CITY OF THE FUTURE Enter the massive open world of Night City, a place that sets new standards in terms of visuals, complexity and depth.
STEAL THE IMPLANT THAT GRANTS ETERNAL LIFE Take the riskiest job of your life and go after a prototype implant that is the key to immortality.
The game comes with the following physical items: - Case with game discs - World Compendium detailing the game's setting and lore - Postcards from Night City - Map of Night City - Stickers
Digital goodies included: - Game soundtrack - Art booklet featuring a selection of art from the game - Cyberpunk 2020 sourcebook - Wallpapers for desktop and mobile


Cyberpunk 2077 je akcijsko-pustolovska zgodba odprtega sveta, postavljena v Night Cityju, megalopolisu, obsedenem z močjo, glamurjem in telesnimi spremembami. Igrate kot V, plačniški izobčenec, ki gre po enkratnem vsadku, ki je ključ do nesmrtnosti. Prilagodite lahko spletno programsko opremo, nabor spretnosti in slog igranja svojega junaka ter raziščite ogromno mesto, kjer izbire oblikujejo zgodbo in svet okoli vas.
PREDSTAVITE KOT MEČNI PROSTI Postanite kiberpunk, mestni plačan, ki je opremljen s kibernetskimi izboljšavami in na ulicah Night Cityja zgradite svojo legendo.
ŽIVITE V MESTO PRIHODNOSTI Vstopite v množičen odprt svet Nočnega mesta, kraja, ki postavlja nove standarde glede vizualnosti, kompleksnosti in globine.
Ukradite implantata, ki daje večno življenje Vzemite najbolj tvegano delo v svojem življenju in pojdite po prototipni vsadek, ki je ključ do nesmrtnosti.