Second Sight (Playstation 2 rabljeno brez orginalne škatle)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Z združevanjem atmosferične, psihološke trilerske pripovedi s prikritim raziskovanjem in intenzivno strelsko akcijo Second Sight daje igralcem nadzor nad likom, obdarjenim z neverjetnimi psihičnimi sposobnostmi. Igra ponuja več pristopov za dokončanje stopenj, bodisi s prikritim, dramatičnim streljanjem, psihičnimi močmi ali kombinacijo vseh treh. Sposobnost psihičnega vplivanja na like in daljinskega manipuliranja predmetov in posameznikov poskrbi za popolnoma svežo dinamiko igranja. Drugi pogled se začne z Johnom Vatticom, glavnim likom, ki ga nadzoruje igralec, ko se prebudi iz kome v zdravstveni ustanovi v ZDA, kjer je bil podvržen travmatični operaciji in eksperimentiranju. Ne pozna svojega imena, ne more se spomniti svoje preteklosti, ve le, da je njegovo edino upanje za preživetje pobeg in razvozlanje skrivnosti, ki ga je pripeljala v zapor. Igralec, ki ga preganjajo prebliski, ki jih znotraj igre doživi kot popolnoma igralne epizode, in šokiran nad odkritjem lastnih psihičnih moči, popelje Vattica na iskanje svoje preteklosti in odkrije usodno verigo dogodkov, ki vodijo do zlovešče zarote. Ko Vattic raziskuje svojo sedanjost in preteklost, se igra prepleta med tema dvema različnima časovnima obdobjema, ki tečeta skozi igro kot dvojna pripoved. Dejanja preteklega Vattica, ki jih nadzoruje igralec, imajo posledice v sedanjosti -- omogočajo edinstveno interakcijo med igralcem in pripovedjo igre, ko se Vatticova usoda spremeni. [Codemasters]