Shark Tale (Playstation 2 rabljeno)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

V mračnih globinah oceana se usoda Reef Cityja skriva v plavutih ene majhne ribe – vsaj tako želi, da mislite. Potopite se v urbano, podvodno metropolo Shark Tale in igrajte kot Oscar, hitro govoreča riba, ki jo majhna izmišljotina spravi v velike težave. Na podlagi prihajajočega animiranega filma DreamWorks, Shark Tale vsebuje 25 funky svežih misij, iztrganih naravnost iz filma, najbolj vroče hip-hop skladbe vaših najljubših umetnikov in več navdušujoče raznolikosti igranja kot katera koli druga filmska igra na grebenu. Potujte skozi Reef City z Oscarjem in raziščite lokacije, kot so Whale Wash, Sunken Liner in skrivališče podvodnega podzemlja, Seahorse Race Track. Skozi korale se s hitrostjo zloma plavuti na hrbtu prijazne ribe taksi. Premagaj svojega nasprotnika, medtem ko se izogibaš prometu in ubraniš grozečih velikih belih morskih psov! Preizkusite resen Fish Fu v zahtevnih spopadih. Upognite svoje plavuti, se pogovarjajte in nabijajte nasprotnika z udarci po repu, udarci v glavo in bleščečimi kombiniranimi napadi. Dvigni te plavuti in boogie dol. Osvojiti prebivalce Reef Cityja in pridobiti naklonjenost vaše najljubše ribice s svojim stilinom? hip-hop plesnih gibov. Ne govori na veliko, plavaj na veliko. Vstopite v igro in dokažite, da imate vse, kar je potrebno, da premagate zlobne Velike bele in postanete največji junak Reef Cityja. [Activision]