Star Trek Encounters (Playstation 2 rabljeno)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Star Trek: Encounters je vesoljska bojna igra v slogu streljaj-em-up, ki vključuje ladje, like in orožje iz 40 let Star Trek. Prevzemite poveljstvo nad svojo zvezdno ladjo in se razstrelite skozi vesolje, branite svoje plovilo in uničite nasprotnike v hitrih akcijskih bitkah. Pet generacij pod vašim nadzorom: Ladje in liki iz izvirne serije, naslednje generacije, Deep Space Nine, Voyagerja in Enterprisea. Izkusite Trek, ki ga poznate, z misijami, ki temeljijo na klasičnih trenutkih iz televizijskih serij in filmov. Uničite svoje nasprotnike s široko paleto orožij, vključno s fazerji, impulznimi topovi, torpedi in drugim. Izbirajte med načinom spopadov, načinom epizod ali se pomerite s prijateljem v načinu za več igralcev. [Bethesda Softworks]