Sony

Rabljeno PlayStation 3 Super Slim 500GB + 2x PS3 igra + 1 leto garancije (PS3)

Izdelek trenutno ni dobavljiv
Akcija velja od 13.09.2021 do 19.09.2021 (še samo 1 dni), ali do razprodaje zalog.
  • PlayStation 3 Super Slim 500GB črne barve
  • DualShock 3 brezžični kontroler črne barve
  • kompozitni kabel za TV
  • SCART adapter
  • napajalni kabel za kontroler
  • dve PS3 igri po naši izbiri
  • enoletna garancija na vse
  • slovenska navodila za uporabo konzole
  • garancija na zadovoljstvo, ki vključuje neomejeno tehnično pomoč po telefonu ali emailu

Rabljeno?

Rabljene igralne konzole odkupimo od strank in jih pred nakupom temeljito testiramo. Odkupimo samo najbolj ohranjene konzole. Konzolo damo v prodajo šele po temeljitem čiščenju, pregledu in posodobitvi, da konzola deluje z vsemi igrami.

Na vse rabljene konzole nudimo tudi enoletno garancijo, tako da si lahko prepričan, da dobiš zanesljivo konzolo, ki bo delovala dokler je ne boš zamenjal za drugo.

Igralna konzola PlayStation 3 Super Slim je konzola nove generacije, ki prinaša ultimativno izkušnjo v svetu igralnih konzol. Vgrajena Blu-Ray enota omogoča uživanje Blu-Ray filmov in iger, Wi-Fi pa brezžično povezavo na internet in igranje iger preko spleta.
 
 
Super Slim
 
PlayStation 3 Super Slim je tišji, tanjši in energijsko varčnejši od predhodnika. Vgrajen pa ima kar 500 GB velik trdi disk, ki omogoča hrambo slik, glasbenih zbirk, filmov in iger.
 
 
Zagotovljena kompatibilnost
 
Super Slim deluje z vsemi PlayStation 3 igrami, starejšimi kontrolerji in vso dodatno opremo za PlayStation 3.
 
 
PlayStation Network
 
Brezžično ali žično se povežite na Internet, kjer lahko s prijatelji iz vsega sveta igrate igre, si pošiljate sporočila in celo prijavite na vaš Facebook račun. Preko PlayStation Store lahko kupite igre, dodatke za igre, HD filme in serije. Vgrajeni brskalnik vam omogoča brskanje preko spleta.
 
 
Multimedija
 
PlayStation 3 podpira predvajanje HD filmov v polni HD ločljivosti, Blu-Ray, DVD in DivX filmov. Lahko ga tudi povežete na računalnik in predvajate glasbo, gledate filme ali slike direktno iz računalnika.
 
 
Priporočljiva dodatna oprema
 
HDMI kabel je obvezna oprema za vse lastnike HDTV sprejemnikov, PlayStation Move za alternativni način igranja iger in dodaten DualShock 3 brezžični kontroler, saj je igranje v dvoje bolj zabavno.