Sony

Rabljeno PlayStation VR v2 + PlayStation kamera v2 (PS4) - B Stock

%10 - 14 dni
CenaRedna cenaPrihranekDobava
Akcija velja od 26.02.2024 do 03.03.2024 (še samo 3 dni), ali do razprodaje zalog.

Garancija


 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Od trenutka, ko si boš nadel PlayStation VR, novi virtualni sistem za PlayStation 4, boš izkusil igre na popolnoma novi način. Sedaj boš ti v središču akcije, doživljal vse podrobnosti novih svetov in še najbolj pomembno, počutil se boš kot, da si v igri.

 

 

PlayStation je vedno presegel naša pričakovanja od 3D igranja do navidezne resničnosti. Ta dediščina je sedaj naredil še eden velik skok naprej s PS VR. Sedaj lahko stopiš mimo ekrana direktno v igro.

 

Vsakdo je že igral igre in začasno izgubil občutek za čas. Ampak si že doživel, da bi pozabil kje si? To bo sedaj PS VR omogočal, da se lahko vživiš v igro z neprimerljivim občutkom prisotnosti.

 

PS VR poganja PlayStation 4, ki ga samo priklopiš na PS4 in deluje. Vse kar potrebuješ za delovanje je PS VR, PlayStation 4 in PlayStation kamero.

 

PS VR omogoča igranje na načine za katere še nisi pomislil, predvsem zaradi kvalitetnega OLED zaslona, ki prikazuje sliko na ultra visoki frekvenci osveževanja 120Hz, možnostojo obračanja za 360 stopinj in pravim 3D zvokom, ki ti omogoča da prepoznaš od kod zvok prihaja. Tako se lahko prepustiš igram, ki so posebej narejen za PS VR, med njimi tudi RIGS Mechanized Combat League in VR Worlds.

 

Občutek prisotnosti v igri se prične z vidom. S pomočjo 5,7 inčnega OLED 1080p zaslona in 120 frami na sekundo, lahko doživiš podrobnosti 3D okolja na najvišji kvaliteti, da se vživiš v igre.

 

Medtem ko se sprehajaš v 3D okolju, lahko ločiš zvoke okoli tebe s pomočjo 3D zvoka.

 

S pomočjo ledic na PlayStation 4 VR in DualShock 4 lahko  PlayStation 4 kamera sledi vsakemu tvojemu premiku in te natančno določi v prostoru. Tako bo PS4 vedno vedel kje si, tudi če boš pozabil ;)

 

PlayStation 4 čelada je narejena za vse. Pri Sonyju so se potrudili, da je lahko in čim bolj udobna. Z lahkoto si jo lahko nastaviš ali snameš, medtem ko je minimalna teža podprta s trakom okoli glave.

 

 

Specifikacije:

 

 

 • Zaslon: OLED
 • Velikost: 15cm (5,7")
 • Ločljivost: 1920x1080 (960x1080 na oko)
 • Frekvenca osveževanja: 120Hz, 90Hz
 • Vidno polje: Okoli 100 stopinj
 • Senzorji: accelerometer, žiroskop
 • Priklopi: HDMI, USB
 • PlayStation VR 3D očala
 • Playstation VR zunanja procesna enota
 • priklopni in napajalni kabli
 • HDMI kabel
 • Playstation 4 kamera