Bloodstained: Ritual of the Night (Playstation 4)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)

  v Celju, Kocbekova ulica 1 (v bližini Conrada)

  Na prevzemnih mestih LJ, CE in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.
Bloodstained: Ritual of the Night je gothic horror action RPG iz 9. stoletja v Angliji. Paranormalna sila je povabila grad, ki ga je napadel demon, in razkril kristalne koščke, prežete z ogromno magično močjo.
    Igrajte kot Miriam, siroto, ki jo je prekrilo alkimistično prekletstvo, ki počasi kristalizira njeno telo. Da bi rešila človeštvo in sama v procesu, se mora Miriam boriti skozi grad in premagati klicatelja, Gebela. Zberemo, obarvamo in odklenemo široko paleto orožja, opreme in plenov, da premagamo nešteto podložnikov in šefov pekla, ki čakajo!
    Odklenite uroke in moči, poiščite, oblecite in nadgradite več vrst orožja in posebnih predmetov, da bi spremenili Miriamov videz, premešali in ujemali opremo in zmožnosti, da bi našli svoj playstyle.
    Igra Bloodstained-a je največja od celotne kariere Koji Igarashi, velikost zemljevida je skoraj 2x večja kot Castlevania: Symphony of the Night. Poleg skrivnostne Miriam, obstajajo skrivnostni liki, ki čakajo na odkritje.
    Z glasbo Michiru Yamane in Ippo Yamade, veterani franšize Castlevania in blagovne znamke Capcom, je glasba Bloodstained nepozabna izkušnja.