Dakar Desert Rally (Playstation 4 / Playstation 5 upgrade)

04.10.2022
CenaDatum izida
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.
Drznite si voziti v največji in najbolj epski puščavski terenski dirkalni pustolovščini, kar jih je bilo kdaj koli ustvarjenih.
 
Puščavski reli Dakar ujame pristno hitrost in vznemirjenje največje reli dirke na planetu Amaury Sport Organisation, ki vključuje široko paleto licenciranih vozil najboljših svetovnih proizvajalcev, vključno z motocikli, avtomobili, tovornjaki, štirikolesniki in SSV-ji. Igra ponuja edinstvene izzive tako za navdušence nad terenskimi simulacijami kot za običajne ljubitelje dirkanja. Tekmujte v srditih spletnih dirkah za več igralcev ali pa se podajte po prostrani divjini v igri za enega igralca brez povezave.
 

Avtentična izkušnja relija Dakar

Več kot 30 etap popolnega dirkanja z uradnih dirk relija Dakar 2020, 2021 in 2022 z uradno licenciranimi vozili, ekipami in piloti v načinih za več igralcev in enega igralca. Vse to v ogromnem odprtem svetu, ki vas ne omejuje na proge in ceste. Igra podpira tudi širok nabor volanov za vrhunsko izkušnjo vožnje.

Letni časi in dinamično vreme

Vsi štirje letni časi in popoln cikel dneva in noči. Ne glede na to, ali se soočate z viharnimi peščenimi nevihtami, žgočim puščavskim soncem, izčrpavajočim dežjem in snegom ali globokim blatom, boste morali za zmago premagati elemente in konkurenco.

Enoigralski in spletni večigralski način igre

Razvijajte svojo kariero v reliju Raid v igri za enega igralca ali s prijatelji tekmujte v spletnih večigralskih dogodkih.