Diablo 3 Eternal Collection (PlayStation 4)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.
Diablo III za PlayStation 4, je postavljena v svetišču, sveta temno domišljije. Nevede je večina njenih prebivalcev, je bila Sanctuary rešil pred približno dvajsetimi leti iz demonske sile podzemlja za nekaj pogumnih junakov in močna. Večina teh bojevnikov, ki so neposredno srečujejo vojske pekla - in so bili dovolj srečni, da preživi - zmešalo iz svojih izkušenj. In večina drugih pokopali svoje strašijo spomine in se zavzemali grozote iz svojih misli. V Diablo III, bodo igralci vrnili v svetišču soočiti zlo v njenih mnogih oblikah enkrat.
 
Igralci bodo ustvarili junak iz ene od petih različnih razredov, kot so barbarski ali vrač, vsak opremljen s paleto uroke in sposobnosti. Ker so ti junaki pustolovščina skozi bogato in raznoliko nastavitve, parajo epsko zgodbo in sodelovanje v boju z horde pošasti in zahtevnih šefi, ki jih bomo rasli v izkušnjah in sposobnosti ter pridobiti postavke neverjetno moč.