Doom Eternal Collectors Edition (PlayStation 4)

Izdelek trenutno ni dobavljiv
Akcija velja od 21.09.2020 do 27.09.2020 (še samo 1 dni), ali do razprodaje zalog.

Naslednja evolucija legendarnega niza streljank. Veteranski razvijalec id Software se vrača z najnovejšo igro iz niza DOOM, ki je en najdaljših in najbolj priljubljenih nizov streljank.


Izkusite brutalno kombinacijo hitrosti in moči med bojem v več dimenzijah med lovom na najbolj zlobne demone iz pekla. Premagajte peklenske horde med raziskovanjem obširnih, medsebojno povezanih nivojev, pri čemer ste oboroženi do zob z uničujočim strelnim in hladnim orožjem.


Igra DOOM Eternal deluje na pogonu idTech 7 z močno zvočno podlago in vas da v čevlje neustavljivega ubijalca iz igre DOOM, kjer se streljate z novimi in klasičnimi demoni med potovanjem po doslej neodkritih svetovih.


Povsem nova orožarna. Ustvarite peklensko vzdušje z novimi in izboljšanimi orožji, vključno z ramenskim topom, razširljivim rezilom na zapestju in novo zmožnostjo navala.


Sveže peklenske horde. Uničite horde priljubljenih klasičnih sovražnikov, kot so povzročitelj bolečine in Archvile skupaj z novimi demoni, kot so lovec DOOM in pokvarjeni roparji.


Krasne nove lokacije. Izkusite propadajoče nebotičnike pekla na zemlji, bojujte se med ogromno invazijo na planetu Phobos in odkrijte starodavne skrivnosti vesolja DOOM.


Spletne invazije. Dopustite resničnim igralcem, naj postanejo demoni in vdrejo v vašo igro ali pa sami vdrite v igro drugega igralca za dramatično in nepredvidljivo spremembo glavnega načina kampanje.