Elder Scrolls Online (PlayStation 4 rabljeno)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

ESO je prva igra legendarne serije Elder Scrolls, ki se bo igrala preko spleta (MMORPG). Igra bo zajemala celoten Tamriel, se pravi vse province, ki so se pojavile v prvih petih delih Elder Scrolls serije + še nevidena okolja. Večino Tamriel-a bo možno raziskati takoj, nekaj okolij pa se bo postopoma dodajalo z dodatki.

Med seboj se bojujejo tri frakcije, ki sestojijo iz že znanih ras in sicer:

 

 • The Daggerfall Covenant (Orcs, Bretons, Redguards),
 • The Aldmeri Dominion (Altmer, Bosmer, Khajiit),
 • The Ebonheart Pact (Nords, Dunmer, Argonian).Vsak igralec si bo lahko izbral lastno frakcijo in se s tem zavezal k bojevanju proti ostalima dvema.

ESO je časovno postavljen 1000 let pred dogodki v Skyrim-u in cca. 800 let pred Oblivion ter Morrowind zgodbo. Glavni antagonist bo Daedric princ Molag Bal, ki želi prevzeti Imperial City v Cyrodiil-u in posledično celoten Tamriel.