FIFA 19 Champions Edition 2019 (PlayStation 4)

%DA
Akcijska cenaRedna cenaPrihranekZaloga
Akcija velja od 28.09.2020 do 04.10.2020 (še samo 3 dni), ali do razprodaje zalog.
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 3€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu, z bančno kartico ali kreditno kartico na obroke.

  Pri dostavi po Pošti Slovenija ali GLS-om imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.
   
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Champions edicija vključuje:

 

 • Do 20 FIFA Ultimate Team Jumbo Premium Gold paketov (eden vsak teden)
 • na voljo že 25. septembra oziroma trdi dni pred navadno edicijo
 • UEFA Champions League Gold Player izbira (izberi enega od petih gold igralcev)
 • Cristiano Ronaldo in Neymar Jr. izdelkov za sedem FUT tekem
 • Special Edition FUT kiti narejeni od FIFA umetnikov

 

 

Z igralnim okoljem Frostbite in UEFA Ligo prvakov vam igra FIFA 19 razvijalca EA Sports zagotavlja izkušnjo pravega prvaka tako na igrišču kot ob njem.

 

FIFA 19 prinaša izboljšana orodja za igranje, s katerimi lahko v vsakem trenutku nadzorujete igrišče za še nikoli boljšo igro. 

 

Odkrijte dramatični finale zgodbe Alexa Hunterja v načinu The Journey: Champions, nov način vedno priljubljene možnosti FIFA Ultimate Team in še več.

 

Popeljite svoj klub do slave v Ligi prvakov v kariernem načinu Career Mode, načinu Kick Off Mode ali v novem, samostojnem načinu turnirja Lige prvakov, Champions League Tournament Mode. Odigrajte slavni turnir v celoti: od skupinskega dela do finala na stadionu Wanda Metropolitano v Madridu.

 

Potovanje Alexa Hunterja se konča z dramatičnim finalom v igri FIFA 19. Doživite zgodbo legendarnega nogometnega zvezdnika na igrišču in ob njem, ko se bori za slavo na odru UEFA Lige prvakov. 

 

FIFA 19 je prežeta z UEFA Ligo prvakov, kar omogočajo uradne predstavitve tekem, raznolike izkušnje turnirjev, ki vključujejo Evropsko ligo in Superpokal, ter popolnoma nova komentatorska ekipa: Derek Rae in Lee Dixon.