FIFA 20 + Ultimate Team (PS4)

%DA
CenaRedna cenaPrihranekZaloga
Akcija velja od 14.09.2020 do 20.09.2020 (še samo 1 dni), ali do razprodaje zalog.
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)

  v Celju, Kocbekova ulica 1 (v bližini Conrada)

  Na prevzemnih mestih LJ, CE in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Dodaten Ultimate Team bonus

 • Up to 3 Rare Gold Packs (1 Per Week For 3 Weeks)
 • Loan Icon Player Pick - Choose 1 of 5 Loan Icon Items (Mid Version) For FUT Matches
 • Special Edition FUT Kits

 

Razvita na podlagi pogona Frostbite, EA SPORTS FIFA 20 na konzoli PlayStation 4 in Xbox One ter osebne računalnike prinaša dva obraza najbolj priljubljenega športa na svetu - prestiž profesionalnih igralcev in povsem novo avtentično izkušnjo uličnega nogometa v načinu EA SPORTS VOLTA.

Pripravite se na EA SPORTS™ VOLTA Football z FIFO 20, ki vam ponuja avtentično doživetje uličnega nogometa in vam omogoča vse, da se izkažete tako na igrišču, kot tudi izven njega. Fifo 20 poganja Frostbite engine in omogoča prestiž profesionalne etape in povsem novo avtentično nogometno izkušnjo z EA SPORTS VOLTA. EA SPORTS VOLTA premakne igro iz hrupnega stadiona nazaj na ulice in ulični ritem po vsem svetu. Potopite se v tok ulice, kjer izpopolnite svojega igralca in izrazite svoj osebni slog.


Poleg tega vam VOLTA football omogoča neskončno možnosti za oblikovanje vašega unikatnega igralca od izbire dresa, frizure do tetovaž in celo izražnja čustev. Oblikujte svojega igralca ali igralko in ga/jo predstavite v različnih načinih VOLTA football.


Prav tako pa vam omogoča igranje na različnih koncih sveta, Amsterdam, London in Tokyo so le nekatere izmed mest kjer boste izkusili nogometno izkušnjo.

Boljša obramba, prenovljeno streljanje in Volta nogometna ulica ter notranji način petih strani: FIFA 20 je na poti in tukaj imamo prve podrobnosti.

Ja: cilj, cilj, cilj. Nogomet, nogomet, nogomet. No "nogomet" shenanigans tukaj ljudje - govorimo o lepi igri, FIFA 20, 2020 sezona posodobljeni footie simulator.

Obstaja nova igra FIFA na poti od razvijalcev v EA Vancouver. Ker je to ena najuspešnejših športnih iger vseh časov in je imela letno izdajo od leta 1993, je tako varno, da bo EA pred začetkom PS5 in Xbox umaknil vse postanke za ogromno igro. Dve konzoli.

Torej, z igro FIFA 2020, ki je zdaj gotova, kaj lahko pričakujemo od naslednje FIFA tekme? Kakšno je "potovanje" Alexa Hunterja od amaterja do profesionalca, ki se bo zaključilo? In kakšne spremembe lahko pričakujemo, ko bomo igrali FIFA 20? Pričakujemo, da bomo slišali vse, kar želimo vedeti o igri med E3 2019 in EA Play, a do takrat smo prebrali vse novice in pričakovanja za novo FIFA igro spodaj.

EA Play E3 2019 Livestream: Evo, kako lahko gledate velik klepet EA na spletu
Preskoči na lov
Kaj je to? Pričakovani naslednji vnos v seriji dolgoročnih simulacij nogometa.
Kdaj jo lahko predvajam? Datum izdaje FIFA 20 je določen za 27. september.
Kaj lahko predvajam? Brez natančnih podatkov o konzoli, ki bi jih lahko še delili, lahko špekuliramo. Toda igre FIFA se vedno lansirajo na treh glavnih platformah (PS4, Xbox One in PC), z običajnimi spin-off različicami za mobilne platforme in Nintendo Switch. Letos ne pričakuj nič manj. Obstaja možnost, da bo to prva FIFA naslednja generacija v nekaj časa, z lansiranjem PS5 in Xbox Two na obzorju