Killzone Shadow Fall (PlayStation 4 rabljeno)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Story

It's been 30 years since the events of Killzone 3 took place and the world is a very different place. Both the Vektans & the Helghan live side by side in a futuristic city divided by a wall. Tensions are high as both sides continue to attack each others city. You play as a Shadow Marshall, the most special of special forces and are tasked to keep the balance of these two cities in check.

When a surprise attack levels a peaceful square on the Vektan side and Helghan stealth troops lay waste to the fallen, you take up arms. After a harrowing ride on a Helghan ship, you find yourself literally standing on the wall, Vektan and Helghan craft converging on both sides of you, the epicenter of the conflict.

Gameplay
From the Playstation Meeting demo, we can discern the following:

Played in the first person perspective
One gun includes a charged, quick kill, long distance shot
When above an enemy, the player can dive onto them with knife drawn for a kill
Knife kill combos are possible as the player can look up from a victim, see another solider, and toss a knife for a one hit kill
The player can take cover behind low walls, as in Killzone 3, where the view remains first person and the player can contextually pop up to shoot enemies and down to avoid fire.
There are contextual button presses like one required to detonate C4 on a craft.
Health regenerates when a player is out of battle

 

Minilo je 30 let, odkar so dogodki Killzone 3 je zgodilo, in svet je zelo drugačen prostor. Oba Vektans & Helghan zaživeti v futuristično mesto deljeno z zidom. Napetosti so visoka obe strani še naprej napadajo drug drugega mesta. Igraš kot Shadow Marshall, najbolj posebna posebnih sil in so zadolženi za ohranjanje ravnotežja v teh dveh mestih na pregled.

Ko raven presenečenje napad mirno kvadrat na Vektan strani in Helghan prikrite vojakov določi odpadkov padel, boste prevzamejo orožje. Po neizprosnem vožnji na Helghan ladji, boste našli dobesedno stoji na steno, Vektan in Helghan obrti zbližujejo na obeh straneh vas, epicenter konflikta.

igranja
Od srečanja demo Playstation razberemo naslednje:

Igral v prvi osebi perspektive
Ena pištola vključuje nabit, hitro ubiti, medkrajevni shot
Ko nad sovražnika, lahko igralec potop na njih z nožem, sestavljenem za uboj
Nožem ubil glavnik, so možne Igralec lahko pogledate od žrtev, videli še vojak, in kretnjo nož za en zadetek ubije
Igralec lahko traja pokrov zadaj nizkih zidov, kot v Killzone 3, kjer je pogled ostaja prva oseba in igralec lahko vsebinsko pop up, da ustreli sovražnike in dol, da se prepreči požar.
Obstajajo vsebinski pritiskov na gumb, kot je potreben, da eksplozivnosti C4 na plovilo.
Zdravje regenerira, ko Igralec iz bitke