LEGO Marvel Super Heroes (PlayStation 4)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.
The first Marvel based LEGO game, this title ambitiously takes on the entirety of the Marvel universe. In a story created for the game, Loki desires the throne of Asgard once again, and has begun to build a team of super villains to help him accomplish this task, while at the same time, Galactus is on his way to Earth hoping to succeed in consuming it once and for all. Now the heroes of the Marvel universe must band together in order to put a stop to these massive threats to their planet.
 
Gameplay
 
This new title will play similarly to TT Games previous superhero game LEGO Batman 2: DC Super Heroes, but on a much larger scale than before. Gameplay will be fairly similar to other LEGO titles, with each hero and villain having their own unique way of fighting and solving puzzles. The game will have an Open World for the characters to explore, while also having level to level based missions as in previous LEGO games, as well as sidequests and of course a large amount of unlockables and collectibles.
 
 
Prvi Marvel temelji LEGO igre, ta naslov ambiciozno prevzame celoto Marvel univerzuma. V zgodbi ustvarjena za igro, Loki znova želi prestol Asgard, in se je začelo graditi ekipo super villains naj bi mu pomagala izpolniti to nalogo, medtem ko ob istem času, Galactus je na poti na Zemljo v upanju, da uspe v to enkrat za vselej porabijo. Zdaj morajo junaki Marvel vesolja bend skupaj, da bi zaustavile teh velikih groženj za njihovo planetu.
 
 
Ta novi naslov bo igral podobno TT Igre prejšnjo superjunaka igre LEGO Batman 2: DC Super Heroes, vendar v veliko večjem obsegu kot prej. Igra bo precej podobno kot druge naslove LEGO, z vsakim junakom in zlobnežem, ki ima svoj ​​edinstven način boja in reševanju ugank.Igra bo imela odprtem svetu za znake, da razišče, pa je tudi raven misije temeljijo na raven kot v prejšnjih LEGO iger, kakor tudi sidequests in seveda velike količine unlockables in zbirateljskih.