Madden NFL 23 (Playstation 4)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.
Z igro se vpišite v zgodovino.
 
EA SPORTS Madden NFL 23 ponuja povsem nove načine za nadzor vpliva vsake odločitve. Odločajte v franšizi s posodobitvami logike prostih agencij in trgovanja, v igri Face of the Franchise pa se vpišite v zgodovino: Vrhunski igralec: The League in sestavite najmočnejši seznam v vseh Madden Ultimate Team igrah.
 
 
Značilnosti:
Vključite se v strategijo Maddena: Oddajte ukaz iz pisarne.
Načrtujte in oblikujte strategije kot glavni trener lige NFL z izpopolnjenimi funkcijami skavtiranja, upravljanja osebja in tedenske strategije, da svojo franšizo popeljete na vrh. Novi motivi športnikov, kot so lokacija ekipe in zahteve glede plače, vplivajo na pogajanja o pogodbah in povečujejo dramatičnost brezplačne agencije NFL v franšizi Franchise. Posodobljena umetna inteligenca Trade Logic natančneje predstavlja vrednost zvezdniških igralcev za poštene in bolj realistične ponudbe.
 
Obraz franšize: Liga
Igrajte tako, da se vpišete v zgodovino. V igri The League vstopite v svojo peto sezono lige NFL na izbranem položaju (QB, WR, RB, CB, MLB) in iščete nov začetek v novi ekipi. Z eno od 32 ekip NFL se dogovorite za enoletno "dokazovalno" pogodbo in se izkažite z odličnimi rezultati na igrišču, da si prislužite nagrade in izboljšate raven. Z novimi cilji in povzetki vožnje lahko med igro prilagajate svojo izkušnjo ter prejemate povratne informacije in nagrade glede na to, kako dobro igrate. Z tedenskimi dejavnostmi in treningi med igrami si povečajte zmogljivost, medtem ko Maddenov nastavljalec ocen Chad Johnson usmerja razvoj vaše kariere s posodobitvami ocen, ko si prizadevate za najvišjo raven prestiža na poti do 99. Se bo vaša kariera v ligi NFL uvrstila med najboljše vseh časov? To je odvisno od vas.
 
Madden Ultimate Team
Poenostavljeno oblikovanje ekipe, priročno tekmovanje. Razvijte svoj sanjski fantazijski seznam trenutnih superzvezdnikov lige NFL, legend iz dvorane slavnih in drugih. Vedno imejte za kaj igrati s prvim izzivom Field Pass in sledenjem nagradam v Madden Ultimate Team. Igrajte, da si prislužite žetone za vstop v MUT Champions, in se odločite za tekmovanje, ki vam ustreza. Poenostavljeno sestavljanje kompletov vam omogoča učinkovitejše krmarjenje po mapi z vsebino, tako da se lahko vso sezono osredotočate na izboljševanje svojega seznama Ultimate Team.
 
Dvorišče
Postanite najboljši na svetu v tej okrašeni, z dvoriščem navdihnjeni igri 6v6, ki se odvija na fantastičnih lokacijah po vsem svetu. To storite v slogu z najbolj vročo opremo v igri. Popolnoma vključena v Face of the Franchise, z igranjem v The Yard dostopajte do več možnosti za napredovanje avatarja.
 
Superstar KO
Sestavite ekipo in se počutite kot superzvezdnik lige NFL v hitrem kooperativnem načinu izločanja v igri Madden NFL 23, kjer so sposobnosti Superstar X-Factor vedno vklopljene. Igrajte kratke tekme na edinstvenih stadionih z dinamičnimi pravili in ikonami nogometne kulture.
 
Igrajte s prijatelji
Z ekipo igrajte Like Mad in se pokažite v večigralskih načinih, kot je trikirani rangirani 6v6 The Yard, počutite se kot superzvezdnik NFL z vedno vključenimi sposobnostmi Superstar X-Factor v Superstar KO ali pa preizkusite svoje spretnosti v spletnem boju z glavo proti glavi.
 
 
*Za dostop do spletnega večigralstva je potrebno zlato članstvo Xbox Live