[0] število izdelkov

PGA Tour 2K21 (Playstation 4)

21.08.2020
Akcijska cenaDatum izida
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 3€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu, z bančno kartico ali kreditno kartico na obroke.

  Pri dostavi po Pošti Slovenija ali GLS-om imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.
   
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Igra bo vsebovala 15 uradnih PGA stez, vsaka od njih pa je bila podvržena digitalnemu skeniranju. Ta tehnologija naj bi poskrbela za verno preslikavo zelenic, dreves, jezer in vseh drugih malenkosti, ki jih lahko najdete na takšnih progah.

Lahko bomo igrali obsežen karierni način, v katerem se bomo z našim igralcem trudili postati FedExCup šampion. Svojemu igralcu bomo lahko navesili tudi različne obleke od licenčnih proizvajalcev, kot so Polo Ralph Lauren, Malbon Golf, Callaway Golf, Bridgestone Golf, TaylorMade Golf in Adidas.

PGA Tour 2K21 bo imel tudi podroben uvajalni način, ki bo v igro na lep način vpeljal vse novice, veterani pa boste lahko izkoristili razne igralne mehanike kot so Pro Vision in Putt Preview. Velik poudarek bo tudi na večigralstvu, saj boste lahko golf žogico udarjali skupaj s prijatelji v lokalnih ali pa internetnih spopadih. Igralci se bodo lahko povezovali tudi v neke različice klanov, imeli pa boste tudi svojo klubsko hišico, kjer boste lahko z drugimi golf navdušenci spregovorili kakšno digitalno besedo.