Street Fighter 6 Standard Edition (Playstation 4)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Prihaja Capcomov najnovejši izzivalec! Street Fighter™ 6 bo na voljo po vsem svetu 2. junija 2023 in predstavlja naslednjo evolucijo serije Street Fighter™, ki je bila od svojega nastopa pred 35 leti prodanih v več kot 47 milijonih enot. Street Fighter 6, ki ga poganja Capcomov lastniški RE ENGINE, zajema tri različne načine igre, vključno z Fighting Ground, World Tour in Battle Hub. Izkušnja vključuje tudi nove inovativne funkcije igranja in izboljšane vizualne elemente za vsak vidik igre.

 

Klasična izkušnja, ustvarjena za sodobno dobo: Street Fighter 6 z vsemi prisotnimi osnovnimi načini igranja ter dvema povsem novima načinoma in izboljšanimi vizualnimi elementi na novo opredeljuje žanr klasične borbene igre.

 

Različni stili bojevanja, ki jih je treba obvladati: 18 različnih likov, vključno z legendarnimi svetovnimi bojevniki in vznemirljivimi povsem novimi liki, dodajo igri svoj pridih ob zagonu, še več pa bo dodanih po zagonu.

 

Popolnoma novi igralni načini: franšiza Street Fighter še naprej izpopolnjuje svoje veščine in na novo definira borilni žanr z uvedbo treh novih osnovnih načinov – Fighting Ground, World Tour in Battle Hub.

 

Fighting Ground: Street Fighter 6 združuje osnovne bojne načine iz prejšnjih naslovov – vključno z arkadnim načinom, spletnimi tekmami, načinom usposabljanja, lokalnimi bitkami in več – v izkušnjo Fighting Ground.


Svetovna turneja: Svetovna turneja je način poglobljene zgodbe za enega igralca, ki premika meje borbene igre in omogoča igralcem, da zapustijo lastno zapuščino s svojim avatarjem igralca.


Battle Hub: Battle Hub je destinacija, ki igralcem ponuja nove in edinstvene načine sodelovanja, komuniciranja in interakcije z borci z vsega sveta.

 

Komentiranje v igri: Street Fighterjeva prva funkcija komentiranja v realnem času, podprta s podnapisi v 13 jezikih, vključuje glasove priljubljenih komentatorjev Fighting Game Community (FGC), kot sta Vicious in Aru, neposredno v igro, da pripoveduje, kaj se dogaja na- zaslon tako kot na pravem turnirju.

 

Dve novi kontrolni shemi: Klasične kontrole se vračajo skupaj z dvema popolnoma novima možnostma:

 

 Moderne kontrole vam omogočajo izvajanje posebnih napadov s preprostimi kombinacijami gumbov in so zasnovane za igralce, ki se želijo boriti, ne da bi si najprej zapomnili in vadili posebne kombinacije gumbov za premikanje.


Dinamične kontrole zahtevajo samo pritisk gumba Auto-Attack za izvedbo napadov in so odlična vrsta kontrole, ki jo lahko uporabite, ko imate prijatelje in družino za hitro, priložnostno igro.