The Evil Within (PlayStation 4 rabljeno)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

The Evil Within se razvija pod okriljem kreatorja serije Resident Evil, Shinji Mikamija, in razvojne skupine Tango Gameworks. Igra bo zvesta t.i. "Survival Horror" žanru, ki je znan po bizarnih/temačnih okoljih, srhljivi atmosferi, ostudnih stvorih in boju za golo preživetje.

The Evil Within vas bo postavil v čevlje detektiva Seabastian Castellanosa, ki raziskuje prizorišče masovnega umora, kjer naleti na misteriozno silo, ki zakolje njegovo ekipo, njega pa pusti nezavestnega. Ko se Sebastian prebudi, se znajde v svetu živih mrtvecev in raznih stvorov. Med bojem za preživetje se Sebastian odpravi odkriti, kaj stoji za misteriozno silo.

V konstantem strahu boste odkrivali moten svet, kjer se lahko realnost spremeni v sekundi. K izvrstni atmosferi pripomore prilagojena verzija id Tech 5 pogona.
 


Ključne lastnosti:

Survival Horror - preplavil vas bo občutek napetosti in anksioznosti, ko boste razkrivali zelo moten svet. Razpolagali boste z zelo omejeni sredstvi za preživetje v akcijskem boju z raznimi kreaturami.

Brutalne pasti in grozne pošasti  - Soočenja s še nevideno grozo in krutimi pastmi bodo reden pojav na dnevnem urniku. Med bojevanjem boste razpolagali z napravami, ki bodo obrnile pošasti same proti sebi.

Neznane grožnje v negotovem svetu - misteriozna sila lahko v kateremkoli trenutku spremeni svet okoli vas. Stene, vrata, celotne zgradbe, vse se spreminja v realnem času, kjer nikoli ne boste prepricani kdaj in iz katere smeri bo na vas planila naslednja grožnja.

Nov obraz groze - detajlirana okolja, globoka zgodba in konstanten občutek ogroženosti pričarajo impresiven svet, ki bo igralce ponesel na sam vrh napetosti.