Valkyrie Elysium (Playstation 4)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.
Tu se začenja zgodba o novi valkiri.
Najnovejši naslov iz serije VALKYRIE je končno tu! Ta akcijski RPG vključuje značilna sistema Einherjar in combo, ki sta značilna za serijo, in igralcem omogoča, da uživajo v hitrem, tridimenzionalnem boju. Edinstven umetniški slog igre čudovito prikazuje propadajoči svet, ki mu grozi Ragnarok, veteran serije Motoi Sakuraba pa se vrača in naslov obogati z nepozabnim soundtrackom.
 
Zgodba
Pred davnimi časi,
Ragnarok - Konec časov - je zavladal kraljestvom.
Vsemogočni oče Odin je z zadnjimi močmi ustvaril odrešiteljico Valkirijo; njena edina naloga je bila odrešiti pogubljen svet.
 
Hitra akcijska igra RPG
Z novim sistemom ''Soul Chain'' (verige duš) brez težav preletite bojišče in izvajajte hitre akcije. Uporabite širok nabor sposobnosti in veščin, ki jih ima valkira na voljo, da sprožite uničujoče boje.
 
Einherjar
Pokličite Einherjarje - močne duhove bojevnikov, ki jih izbere Valkirija -, da vam pomagajo v boju!
S priklicem Einherjarja dobi Valkirija elementarne bonuse, ki igralcem zagotavljajo taktično prednost v boju.
 
Combo & Divine Arts System
''Arts Gauge'' se polni, ko igralci izvajajo J19nepretrgan tok napadov in vzdržujejo komba.??
Poraba ''Arts Gauge'' omogoča valkiriji izvajanje močnih posebnih tehnik, znanih kot ''Divine Arts'' (božanske umetnosti).
 
Funkcije nadgradnje in prilagajanja
Nadgradite orožje, spretnosti in kombinacije Einherjar/Divine Arts, da prilagodite svoj način igranja.
 
© 2022 SQUARE ENIX CO., LTD. Vse pravice pridržane.  VALKYRIE ELYSIUM je registrirana blagovna znamka ali blagovna znamka družbe Square Enix Co., Ltd. SQUARE ENIX in logotip SQUARE ENIX sta registrirani blagovni znamki ali blagovni znamki družbe Square Enix Holdings Co., Ltd