Watch Dogs (PlayStation 4)

Izdelek trenutno ni dobavljiv

Postanite maščevalni heker na mestu, kjer je vse povezano v vrhunskih doživetij Watch Dogs za PlayStation 4.

Watch_Dogs uvaja svet ni preveč oddaljila od našega, sveta, kjer vsakdo uporablja najnovejše pripomočke in orodje za učenje o svetu in povezovanje s prijatelji s preprostim potegom prsta. Ampak z istim preprostim potegom z enako družbeno povezavo, pustimo digitalni senco, ki je vedno večji. Spletu pot, ki sledi vsak naš korak in mejnik, vsaka naša všeč in. In to ne samo ljudje. Vsa večja mesta so povezana z mestne infrastrukture stalno spremlja in kompleksnih operacijskih sistemov nadzorom.

V Watch_Dogs, se ta sistem imenuje Centralni Operacijski sistem (CTO). Jih obvladuje skoraj vsak del mesta, od semaforji na bankvaults, mobilnih telefonov do poslovnih podatkovnih baz. In to ima ključne informacije o vsem v mestu.

To je, če prideš noter Igraš kot Aiden Pearce, briljantno hacker in nekdanji thug, katere preteklosti privedlo do nasilnih družinski tragediji, ki vas vedno spremenilo. Zdaj vaše sposobnosti niso več osebno, kazensko dobička - boste, ki jih uporabljajo za lov tisti, ki poškoduje vašo družino.

Uporaba vaše cyber-znanja, lahko spremljajo in kramp vsakogar in vse, ki vas obdaja z manipuliranjem mrežo v mestu. Dostop vseprisotna varnostne kamere, prenos osebnih podatkov za iskanje cilja, nadzor semaforjev in javnega prevoza, da se ustavi sovražnik, in še veliko več. Mesto Chicago je vaš končni orožje za točno svoj stil maščevanja.

Glavne značilnosti Watch Dogs:
Kramp City - Watch_Dogs poteka v celoti simuliranem bivalnem po mestu s pomočjo pametnega telefona, ki ste jih v realnem času, nadzor nad infrastrukturo mesta. Past sovražnika v 30-car pileupu z manipuliranjem semaforjev. Stop vlak, nato pa se vkrca na plovilo, da se izogne ​​oblasti. Ozko pobeg zajem s hitrim dvigom dvižni most. Karkoli povezan CTO mestnih lahko postane vaše orožje.
Ulica pravosodje - Življenje v mestnem Chicagu, kjer je nasilje najbolje odgovoril z nasiljem, imate sposobnosti, da se boj na ulicah. Sprejmejo določitvi sovražnike, ki ga dali uničujoče udarce s svojim vodstvom, ali izkušnje shoot-out kot še nikoli prej s simulacijo fizike, ki tekmeci ničesar v kategoriji strelec. Na splošno, boste imeli dostop do več kot 30 tradicionalnih orožja.
Visoka Octane - S pomočjo Ubisoft Reflections, priznani studijski za nagrajene Driver seriji, Watch_Dogs nudi stabilno doni konjskih moči. Dobili za volanom z več kot 65 vozili, vsaka s state-of-art fizike in ravnanju, in raziskati ogromen mesto, medtem ko dokončanje misije.
Vse je pod nadzorom - motila, popolnoma nov igralni pogon posvečen Watch_Dogs, uporablja napredno obdelavo in grafiko, da poda izjemno vizualno in neverjetno realistično doživetje. Motijo ​​vam daje moč, da vplivajo na zgodbo, mesto in življenje prebivalstva z vašo izbiro ustvarja valovanje učinek na celotnem mestu.
Dinamična navigacija - Watch_Dogs vam daje možnost, da ne uporabijo samo CTO mestnih v vašo korist, ampak na ulicah, kot tudi. V realnem svetu Chicagu, sekajo eni od stavb ali se povzpeli na strehe ujeti svoj cilj.