WW1 Isonzo Italian Front Deluxe Edition (Playstation 4)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.
Prva svetovna vojna se širi na gore italijanske fronte - lepa, a smrtonosna v enaki meri.
 
Navdihnjen z dvoletnim bojem za nadzor nad dolino reke Soške in Alpami med prvo svetovno vojno, Isonzo povzdigne serijo Iger 1. svetovne vojne, figurativno in dobesedno. Vodite napad čez osupljive italijanske pokrajine, ko izbirate svojo pot do zmage – prerežite poti skozi bodečo žico, obkrožite sovražnike po gorskih poteh, ali pa z minometom razstrelite pot. Oblikujte dinamično bojišče tako, da položite vreče s peskom in žico, postavite zaboje s strelivom, namestite periskope v jarkih ali ostrostrelske ščite in še več.
 
Sodelujte v zgodovinskih ofenzivah od šeste soške bitke do odprave Straf. Ko odražajo potek dejanskih bitk, se bodo boji med napredovanjem napadalcev premikali po zelo različnih pokrajinah znotraj ene same ofenzive: od utrdb na pobočjih do gorskih jarkov in hudih mestnih spopadov na mestnih ulicah. Vse je poustvarjeno na podlagi raziskav in terenskih izletov, od zvočnih učinkov in uniform do hiš, vinogradov in jarkov, za katere se boste borili. Takšne akcije prve svetovne vojne še niste doživeli!
 
Ključne funkcije:
 
· Gorsko bojevanje: Napad na gorske utrdbe, boj skozi uničena mesta in prečkanje rek so le nekateri izmed izzivov, s katerimi se boste soočili, ko se boste prebijali skozi številne sovražnikove položaje.
 
· Taktičen multiplayer FPS: Pazljivo izberite svojo vlogo in obremenitev, da preživite ta boj na visoki nadmorski višini - igrajte ostrostrelca, da poberete sovražnikove inženirje, preden vam lahko prerežejo žico, uporabite granate za puške za čiščenje sovražnikovih mitraljezov in še veliko več.
 
· Igranje prve svetovne vojne: način igre Historical Offensive, ki temelji na resničnih bitkah in je osredotočen na edinstvene izzive alpskega vojskovanja. Boj se z več kot 30 orožji iz prve svetovne vojne, napadi s strupenimi plini in intenzivnimi topniškimi napadi.
 
· Gradite za zmago: postavite svojo žico, vreče s peskom, periskope za jarke in še več! Ne glede na to, ali ste v napadu ali v napadu, bo oblikovanje bojišča v svojo korist ključno za zmago.
 
· Obrazi vojne: naredite vsak razred po svoje, tako da izberete med različnimi zgodovinsko primernimi uniformami, dodatki in pokrivali. Za piko na i lahko celo izberete svoje brke iz več znanih stilov, ki so natančni za obdobje!
 
· Pristno vzdušje 1. svetovne vojne: natančnost v vsem, od zemljevidov in orožja do glasbe in uniform – boj za Kraljevino Italijo ali avstro-ogrsko dvojno monarhijo.
 
Deluxe Edition Lastnosti:
 
· Trije dodatni kozmetični paketi, vključno z različnimi uniformami, brki in izdelki za obraz.