[0] število izdelkov

Sony

Staro za novo: Tvoj PlayStation 4 500GB za PlayStation 4 Pro 1000GB HDR VR Ready + bon 50€

Izdelek trenutno ni dobavljiv
Akcija velja od 06.07.2020 do 12.07.2020 (še samo 4 dni), ali do razprodaje zalog.
 • Sony PlayStation 4 Pro 1TB črne barve (najnovejši 2019 model)
 • Sony DualShock 4 brezžični kontroler v2 (najnovejši 2019 model)
 • HDR + VR Ready
 • Sony HDMI kabel
 • Sony slušalke z mikrofonom
 • USB napajalni kabel
 • PlayStation Plus PSN+ 14 dni
 • bon 50€ za izposojo iger
 • možnost brezplačne izposoje pred nakupom
 • slovenska navodila za uporabo igralne konzole
 • garancija na zadovoljstvo, ki vključuje neomejeno tehnično pomoč po telefonu ali emailu

STARO ZA NOVO


Imaš rabljeno igralno konzolo in bi jo rad zamenjal za novo? Pri Goblinu lahko hitro in enostavno zamenjaš svojo konzolo za novo.

Kako? Preprosto. Svojo staro igralno konzolo zapakiraš (originalna škatla ni potrebna, je pa zaželjena), poiščeš kablovje (ne kompliciramo, če kakšen kabel pozabiš) in obiščeš tebi najbližjo poslovalnico Goblina. Računa od konzole ne potrebujemo, prosimo pa, da se igralni plošček očisti.

Kako dolgo traja? Zelo hitro. V večini primerov igralno konzolo testiramo okoli 30min in zamenjamo z novo konzolo. Ni se potrebno najaviti (je pa pametno preveriti zalogo) in ni potrebno preverjati, če tvojo konzolo vzamemo v račun.


V račun vzamemo tudi rabljene igre in dodatno opremo, ki jih lahko zamenjaš za PlayStation 4 igre. Vzamemo tudi več igralnih konzol.

Zgoraj navedena cena velja v primeru menjave očiščene in brezhibno delujoče igralne konzole PlayStation 4 500GB za PlayStation 4 Pro 1000GB. Če imaš Slim model, se doplačilo zniža za 30€, če imaš 1TB model še za dodatnih 10€. Menjamo tudi igralne konzole brez kontrolerja, z delno ali popolno okvaro, cena doplačila pa je odvisna od stanja in se določi v trgovini.

Kako uporabim bon za 50€?

Bon v vrednosti 50€ velja za 50 dni neomejene izposoje rabljenih PlayStation 4 iger. Uporabiš ga lahko v trgovini ali po pošti. Bon je veljaven dva meseca od dneva nakupa. Več informacij o izposoji iger.

 

 

Če nisi prepričan v nakup PS4 konzole ali se odločaš katero igro ali igre bi kupil poleg konzole, imaš možnost brezplačne izposoje PS4 konzole s 30-timi najboljšimi igrami. Več informacij o izposoji PS4 s 30-timi igrami.

PlayStation 4 je Sony-jeva igralna konzola nove generacije, ki ponuja neverjetno grafično moč, razširjene funkcije druženja preko spleta, inovativne načine igranja ter prijazen in pregleden uporabniški vmesnik.

 

Cena velja samo v primeru, da vzamemo vaš PS4 v račun.

 

Najnovejši PS4 Pro 2019 model


PS4 Pro je zmogljivejša verzija PS4 igralne konzole, ki deluje z vsemi PS4 igrami. Strojno je približno enkrat zmogljivejši in bo podpiral 4K ločljivost pri igrah, tudi pri starejših igrah, če se bodo razvijalci odločili in izdali popravke. Tudi v polni HD ločljivosti bodo igre tekle bolj tekoče in z izboljšano grafiko.

Najnovejši model podpira tudi HDR in je pripravljen za VR 3D očala.

 

 

Novi kontroler DualShock 4 v2

 

Velika novost nove konzole je igralni plošček DualShock 4. Poleg posebnega gumba, ki uporabniku omogoča snemanje  kar med samo igro in deljenje posnetka na družabnih omrežjih, je igralni plošček opremljen še s posebno lučjo, ki interaktivno omogoča sledenje kameri PlayStation Eye. Novost na njem je gumb za objavo na družbenih omrežjih, hkrati pa je opremljen tudi s posebno lučjo, ki zgoraj omenjeni kameri omogoča sledenje gibanju ploščka. Kontroler je opremljen s sledilno ploščico na dotik, ki še izboljša igračarsko izkušnjo in ima vgrajene senzorje za zaznavo gibanja v prostoru.

 

Sinergija z igralno konzolo PlayStation Vita


Nova igralna konzola omogoča tudi neposredno pretakanje iger na ročno igralno konzolo PS Vita. Zadeva deluje zelo podobno kot pri Nintendo Wii U konzoli, ampak omogoča igranje PS4 iger tudi preko Wi-Fi omrežja. Skratka GTA 5, ki si ga kupil za PS4, lahko igraš tudi na PS Vita, če je le hitrost Wi-Fi dovolj visoka za gladko igranje

 

PlayStation Eye kamera


Nova dvojna kamera PlayStation Eye je sestavljena iz dveh širokokotnih kamer in mreže štirih mikrofonov, s čimer lahko novi Playstation prepozna kretnje in ustne ukaze uporabnika. Kamera z ločljivosto 1280 x 800 slikovnih točk je sposobna ločiti igralce od okolja, prav tako pa je sposobna prepoznavati razdalje med njimi, s čemer je igranje s pomočjo senzorjev še toliko bolj natančno.

 

PlayStation 4 ne podpira PlayStation 3 ali PlayStation 2 iger ali dodatne opreme. Za igranje preko interneta je potrebna PlayStation Plus naročnina.