Stealth Phantom V stereo žične slušalke (PS5 | PS4 | Xbox One | PC | Switch)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)

  v Celju, Kocbekova ulica 1 (v bližini Conrada)

  Na prevzemnih mestih LJ, CE in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Slušalke STEALTH Phantom V bodo izboljšale vaše igralno izkušnjo na PlayStation 5. Slušalke imajo zmogljive 40mm zvočnike in nastavljivo ročico mikrofona, v kombinaciji s stilskim dizajnom in vrhunskim pletenim kablom za izjemno igralno izkušnjo.

 

ZDRUŽLJIVOST PLATFORM: Idealne za vse platforme, združljive s PS5, PS4, XBOX SERIES X, XBOX ONE *, Nintendo Switch, PC **, Mobile in Tablet prek 3,5 mm priključka. * Starejši kontrooler za Xbox ONE bo morda potreboval adapter za slušalke (prodaja se ločeno) ** Za osebne računalnike z rožnatimi in zelenimi priključki je potreben razdelilni kabel za računalnik (naprodaj posebej).

 

ZVOK: Vrhunski zvočniki s 40-milimetrskimi zvočniki zagotavljajo odlično kakovost zvoka z vsestranskim obsegom in poglobljenim zvokom, ki zagotavlja visoko kakovostno izkušnjo igralnih iger.

 

IZBOLJŠANO UDOBJE: Izredno lahek, nastavljiv okvir slušalk z izboljšanimi funkcijami udobja, kot so; Oblazinjeni naglavni trak iz mehke pene, mehka usnjena usnja in ergonomsko oblikovane ušesne čepice vas pripravijo na podaljšane igralne seje z dolgotrajnim udobjem.