Banishers: Ghosts Of New Eden (Playstation 5)

DA
Akcijska cenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 3€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu, z bančno kartico ali kreditno kartico na obroke.

  Pri dostavi po Pošti Slovenija ali GLS-om imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.
   
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.
New Eden, 1695. Antea Duarte in Red mac Raith sta zaljubljenca in Banisherja, lovca na duhove, ki sta se zaobljubila, da bosta varovala žive pred nevarnostjo, ki jo predstavljajo duhovi in prikazni. Po katastrofalni zadnji misiji je Antea smrtno ranjena in postane eden od duhov, ki jih sovraži. V strašljivi divjini Severne Amerike par obupano išče način, kako bi Anteo osvobodil njene nove usode. Potopite se v čudovito, intimno in močno zgodbo dveh zaljubljencev.
 
Kot banišerji vstopite v življenja skupnosti New Eden in rešujte strašljive primere v mističnem, z zgodbami bogatem svetu, ki ga pestijo nadnaravna bitja in starodavne skrivnosti. Uporabite svoj razum ali združite Anteine duhovne moči in Redov arzenal, da premagate in preženete duše, ki mučijo žive. Na vaši poti vas čakajo zahtevne odločitve, ki bodo dramatično vplivale na vašo zgodbo in usodo prebivalcev New Edena - bodisi živih ljudi bodisi potujočih duš. Koliko boste ogrozili svojo zaobljubo o lovu na duhove zaradi svojega ljubimca, ki je postal eden od takšnih duhov?