Chorus Day One Edition (Playstation 5)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Prevzemite nadzor nad Naro, svojčas mogočno bojevnico, sedaj pa ubežnico, ki skuša uničiti temni kult. Taistega, ki jo je ustvaril. Odklenite uničujoča orožja in nadnaravne sposobnosti v tej vesoljski bojni igri naslednje generacije. S svojim bojnim plovilom, ki se zaveda samega sebe, boste raziskali starodavne templje, se bojevali v prostoru brez gravitacije in segli onkraj resničnosti, ki se je zavedamo, ko smo budni.

 

 • Pot odrešitve: popeljite vrhunsko pilotko Naro s temno preteklostjo in njeno bojno plovilo prek galaksije in onkraj meja resničnosti. Nara in plovilo se borita, da bi združila upornike proti temnemu kultu in njegovemu voditelju.

 • Onkraj Vrzeli: vstopite v nov, temačen univerzum, v katerem ne manjka sporov in skrivnosti. Raziščite epske lokacije, kot so prostrane vesoljske postaje in čudni planeti z obstojem onkraj našega. Udeležite se vznemirljivih vesoljskih bitk na prostem in v kristalnih predorih. Igra enako resno jemlje hitro akcijo kot epski spektakel vesoljskih spopadov.

 • Ena pilotka, ena ladja, eno živeče orožje: nabrali boste mogočna, edinstvena orožja in bojne nadgradnje ter zamojstrovali drsenje z ladjo in smrtonosne miselne sposobnosti, vključno z nadčutnim zavedanjem, teleportacijo in telekinezo. Z vsem tem boste premagali prave horde sovražnikov in uničili titanske bojne ladje. Z veriženjem moči boste postali ultimativno živeče orožje. 

 • Vsebina izdaje Day One Edition: posebna obleka Elder Armor Skin in zunanjosti več orožij.