Demons Soul Remake (PlayStation 5)

%DA
CenaRedna cenaPrihranekZaloga
Akcija velja od 11.01.2021 do 17.01.2021 (še samo 1 dni), ali do razprodaje zalog.
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)

  v Celju, Kocbekova ulica 1 (v bližini Conrada)

  Na prevzemnih mestih LJ, CE in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Iz Bluepoint Games prihaja remake klasike PlayStation, Demon's Souls ™. Popolnoma obnovljen od začetka in mojstrsko izboljšan, ta remake popolnoma novi generaciji igralcev predstavi grozote, ki jih prekriva megla, temna domišljija. Tisti, ki so se že soočali z njenimi preizkušnjami in težavami, lahko znova izzovejo temo z osupljivo vizualno kakovostjo in neverjetno zmogljivostjo.

V svojem prizadevanju za moč, 12. kralj Boletarije, je kralj Allant usmeril starodavne duševne umetnosti in prebudil demona iz samega začetka časa, Starega. S priklicem Starega se je po deželi zavila brezbarvna megla, ki je sprostila nočna bitja, ki so si lačela človeške duše. Tisti, ki jim je bila odvzeta duša, so zgubili razum - odšli so le z željo napasti zdravega pameti, ki je ostal.

Zdaj je Boletaria odrezana od zunanjega sveta in vitezov, ki si upajo prodreti v globoko meglo, da bi deželo osvobodili stiske, nikoli več ne vidijo. Kot osamljeni bojevnik, ki se je pogumno zapletel v meglo, se morate spoprijeti z najtežjimi izzivi, da si prislužite naziv "Slayer of Demons" in starega pošljete nazaj v dremež.