Destruction AllStars (PlayStation 5)

%DA
CenaRedna cenaPrihranekZaloga
Akcija velja od 08.03.2021 do 14.03.2021 (še samo 6 dni), ali do razprodaje zalog.
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)

  v Celju, Kocbekova ulica 1 (v bližini Conrada)

  Na prevzemnih mestih LJ, CE in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Hrumenje množice ... renčanje motorjev ... škripanje kovin ... zvezde in avtomobili trčijo v globalnem pojavu Destruction AllStars. Obvladajte zmedo, ko si kopičite škodo izza volana ali peš s parkourjem, ki odvaja čeljust, podpisanimi vozili in izjemnimi sposobnostmi.

POSTANITE ALLSTAR

Junaki ... ikone ... globalne senzacije - šestnajst neustrašnih, karizmatičnih AllStars predstavlja seznam mednarodnih tekmovalcev, ki se potegujejo za svetovno prvenstvo uničevalnih zvez. Ti tekmeci imajo kakovost plačila na ogled in plačilo na razbitino. Glavni večerji in naslovnice. Znan po vsem svetu. Izkoristite zmožnosti vsakega Allstarja, da prilagodite svojo taktiko in slog igre - izkoristite njihovo gibčnost, hitrost ali moč, da z močnimi veščinami in parkourjem uničite in se izognete tekmecem, preklopite med vozili ali skočite na hitre avtomobile v osupljivih poskusih prevzema.

VOŽNJA UNIČENJA

Nakup uničenja izza volana ali skok v areno z dih jemajočim kolutom parkour akcije, tako da se izognete napadom, prevzamete vozila ali uporabite sposobnosti, da preprečite napad vhodnih vozil. Povzročite dovolj zmede, da lahko vaše junaško vozilo, ki spreminja igre Destruction AllStar, poganja posebne sposobnosti.

OBVLADAJ MAJHEM

Seznam AllStars je poln neustrašnih drznikov, ki so se z mojstrskimi spretnostmi, natančnim merjenjem časa in zvito taktiko borili za dosego vrhunca svojega športa. Vsako tekmovanje vsebuje posebne cilje, ki jih morate doseči, ko usmerjate in prilagajate silo, vpliv, hitrost in moč svojega uničenja.