MX vs ATV Legends (Playstation 5)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.
MX vs ATV Legends je najnovejši del offroad dirk MX proti ATV.
 
Igralci živijo fantazijo, da postanejo svetovno znani profesionalni terenski kolesarji. Med igranjem kariernega in spletnega načina bodo uživali v slavi in naslavljanju oboževalcev in sponzorjev.
 
Ključne funkcije:
Tekmujte v spletnem načinu za 2 igralca z razdeljenim zaslonom in za 16 igralcev z igranjem, ki temelji na moštvu
 
Izkusite popolnoma nov način Trails za visoko intenzivne dirke na prostem - vsak zavoj lahko prinese nova presenečenja in na nove načine izziva vaš način vožnje
 
Tekmujte v novem načinu kariere, kjer vaše izbire vodijo do različnih poti, priložnosti za sponzorstvo in posebnih vabilnih dogodkov
 
Občutite izpopolnjen fizikalni sistem za dirkanje z višjo natančnostjo tudi v najtežjih situacijah, kot je vožnja po bermah in kolotekah
 
Zdrži dinamično vreme, kot sta dež in sneg, kar doda novo dinamiko lovljenju stopničk