The Crew Motorfest Special Day One Edition (Playstation 5)

DA
Akcijska cenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 3€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu, z bančno kartico ali kreditno kartico na obroke.

  Pri dostavi po Pošti Slovenija ali GLS-om imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.
   
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Vabljeni na Motorfest! Ta vseletni festival vam bo omogočil, da uživate v najboljših izkušnjah, ki jih ponuja avtomobilska kultura.

RAZIŠČITE ŽIVAHEN HAVAJSKI ODPRTI SVET

Crew Motorfest se je ustalil na enem najbolj dih jemajočih krajev na svetu: na otoku O'ahu na Havajih. Pridružite se hitrim uličnim dirkam skozi živahno mesto Honolulu, preizkusite svoje sposobnosti na terenu na pepelnatih pobočjih vulkana ali obvladajte popolne ovinke na stezah.

SLAVITE VSE VIDIKE AVTOMOBILSKE KULTURE

Uživajte v različnih vznemirljivih voznih dejavnostih in izberite, kako se želite zabavati s svojimi avtomobili! Odkrijte sezname predvajanja in se potopite v tematske akcije, ki vas bodo potopile v najbolj razburljiva vesolja avtomobilske kulture, vključno z ameriškimi mišicami, uličnimi dirkami v japonskem slogu in legendarnimi stroji preteklosti!

ZBIRAJTE NAJBOLJ LEGENDARNE AVTOMOBILE

Tekmujte v intenzivnih vozniških dirkah, pokažite svoj slog, zbirajte najbolj ikonične avtomobile in še veliko več! Obvladajte vsak vozniški izziv in napolnite svojo zbirko z najbolj legendarnimi vozili, ki so jih kdaj ustvarili.