Watch Dogs Legion Resistance Day One Edition (Playstation 5)

DA
CenaZaloga
 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)


  Na prevzemnih mestih LJ in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.

Watch Dogs Legion Resistance Edition (PS5) - Dobrodošli v združenju Resistance. V najnovejši različici franšize Watch Dogs boste s svojimi sposobnostmi hekanja zrušili diktatorsko državo.

 

Poskrbite za svojo prihodnost. Porazite preračunljivce, ki so prevzeli nadzor nad Londonom, v tej razburljivi pustolovščini odprtega sveta, kjer imate na svoji strani celotno populacijo morebitnih novincev.

 

Z visokotehnološkim načinom hekanja oborožite londonsko tehnično infrastrukturo in na svojo stran pridobite vse od agentov MI6 do ilegalnih cestnih dirkačev, ki se vam bodo pridružili v boju. Ne pozabite pa, da če bodo vaši operativci padli v boju, jih boste izgubili za vedno.

 

Če potrebujete več pomoči, se s svojo ekipo preselite v splet in združite moči s prijatelji v sodelovalnih misijah za štiri igralce, izzivih ob koncu igre ter dnevnih dogodkih.

 

Najamete lahko kogarkoli, vse od brutalnih pretepačev do neopazne starke, ki imajo vsak svojo edinstveno preteklost, osebnost in nabor spretnosti. Opremite jih z oblekami, legendarnimi maskami in nadgrajujte njihove sposobnosti za posamezne razrede: Hacker, Infiltrator in Enforcer.

 

Hekanje je vaše orožje. Ugrabite oborožene vojaške drone, uporabite skrivnostne robote-pajke, s pregrinjalom za obogateno resničnost potuhnjeno uničujte nasprotnike ter s tem tehnološko bogatim okoljem povsem prevzemite nadzor nad mestom.

 

Igrajte povsem po svoje. V dinamičnem odprtem svetu s povsem novim sistemom bojevanja in široko paleto orožja ter sposobnosti, ki jih lahko uporabite, se pripravite na dejanske posledice, ki jih bodo imela vaša dejanja.

 

Raziskujte ogromen odprti svet. Obiščite najslavnejše londonske znamenitosti, kot je Trafalgarski trg, Big Ben in Londonsko oko, ter se udeležujte stranskih aktivnosti, kot so boji s pestmi, nogometne akrobacije in ulična umetnost.

 

Združite se s prijatelji. Prosto se potikajte po mestu skupaj z največ tremi prijatelji ali pa se lotite sodelovalnih misij in izzivov. Bodite pozorni na redne posodobitve, ki prinašajo nove spletne načine, nagrade in tematske dogodke.

Nadgradite igro za PlayStation®5 format: Blu-Ray Disc™ igre Watch Dogs: Legion za PlayStation 4 mora biti vstavljen v PlayStation 5 konzolo in brez dodatnih stroškov  lahko igrate digitalno različico igre Watch Dogs: Legion, ko bo na voljo.
 
Potrebujete PlayStation®5 kozolo, Blu-Ray Disc™  z igro, PlayStation® Network registracijo, dodatni pomnilnik in širokopasovno internetno povezavo. Z uporabo internetne povezave lahko nastanejo dodatni stroški.