PlayStation 5 (PS5)

ni dobavljivo
CenaDobava

Garancija


 • Kakšen je strošek dostave?
  Strošek dostave znaša 4€ za naročila z maso do pol kilograma in 6€ za naročila z maso nad pol kilograma.
  Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Vsi naši paketi so zavarovani.

  V primeru osebnega prevzema ni stroškov obdelave.
 • Kje je možen osebni prevzem?
  Osebni prevzem je možen na prevzemnih mestih Goblin.si:

  v Ljubljani, Šmartinska cesta 102 (Mercator Hipermarket)

  v Mariboru, Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)

  v Celju, Kocbekova ulica 1 (v bližini Conrada)

  Na prevzemnih mestih LJ, CE in MB je urejeno brezplačno parkiranje.
   
 • Kako plačam?
  Pri osebnem prevzemu imate možnost plačila z gotovino, po predračunu ali s plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, Diners, American Express, Karanta) je možno na vseh prevzemnih mestih.

  Pri dostavi na dom imate možnost plačila z gotovino ob prevzemu, z bančnim nakazilom na naš račun ali s plačilno kartico.

  Plačilo na obroke je možno s plačilnimi karticami NLB MasterCard, NLB Visa, NLB Karanta, Diners, American Express in ostalimi, ki to omogočajo (prejmete SMS za izbiro obrokov).
 • Ali lahko izdelek dobim takoj?
  Lahko. Ker smo spletna trgovina, je potrebno oddati spletno naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v izbranem prevzemnem mestu, ga lahko še isti dan prevzamete.
  Prosimo, da zalogo pred tem preverite po telefonu ali počakate, da vas obvestimo, ko je vaše naročilo pripravljeno za prevzem.

  Če je izdelek na spletni strani označen, da je na zalogi, pomeni, da je na zalogi v vsaj eni poslovni enoti, ni pa nujno, da je v vseh.
 • PlayStation 5 bele barve
 • DualSense bel brezžični kontroler
 • DualSense USB kabel
 • 825GB SSD trdi disk
 • PS5 PS5 pokončno stojalo
 • HDMI kabel
 • kabel za elektriko
 • PS5 igra Astros PlayRoom
 • slovenska navodila za uporabo igralne konzole
 • garancija na zadovoljstvo, ki vključuje neomejeno tehnično pomoč po telefonu ali emailu

 

 

Sony bo PS5 izdal po celem svetu sočasno, zato so količine, ki bodo na voljo na dan izida izredno omejene. Pri Goblinu se zavedamo, da je potrebno veliko zaupanja, preden se odločite, kje boste opravili tako velik nakup. Zato smo prekinili oddajo prednaročil takoj, ko smo dosegli prednaročila za obljubljene količine konzol od Sony-ja. Vsi, ki ste nam zaupali, pa boste prejeli PS5 na dan izida.

Sodelujemo s Sony in nove pošiljke letos več ne bo. Zato do nadaljnega novih prednaročil ne bomo prejemali. 


Menjave staro za novo so seveda možne kot tudi na nakup na obroke. Kdaj točno naslednje leto prispe nova pošiljka še ni znano.

Najlepša hvala vsem, ki ste nas obiskali in naročili igralno konzolo PS5. V kolikor vam ni uspel nakup vas naprošamo, da preverjate ponudbo na spletu za morebitne spremembe.

Igralna konzola PlayStation 5 prinaša osupljivo zmogljivost za igranje videoiger. Opremljena je z visoko zmogljivim 8-jedrni, procesorjem AMD Zen 2, bliskovito hitrim SSD pogonom kapacitete 825 GB in optičnim pogonom 4K UHD Blu-ray. Ne manjka niti podpora za igranje v ločljivosti 4K in podpora Ray-tracing za realno upodabljanje svetlobe in svetlobnih žarkov.

 

Sony je razkril novo igralno konzolo Playstation. Peta generacija enega prodajno najuspešnejših izdelkov japonskega podjetja prinaša konkretne tehnične izboljšave in radikalno stilsko preobrazbo. Playstation 5 bo kupcem po vsem svetu na voljo še letos, a za zdaj še nista znana ne datum izida konzole ne cena.

Playstation 5 bo zdaj že skoraj sedem let starega predhodnika Playstation 4 nadgradil v tako rekoč vseh pogledih. S peto generacijo bodo privrženci Sonyjevih igralnih konzol deležni tehnoloških bonbončkov, ki so bili do zdaj rezervirani predvsem za igralce na (dražjih) osebnih računalnikih.

Igralna konzola Playstation 5 in igralni plošček DuelSense
Igralna konzola Playstation 5 in igralni plošček DuelSense Foto: SONY
V prvi vrsti bo Playstation 5 igralcem ponudil eno najbolj opevanih tehnologij zadnjih let, tako imenovani ray tracing, ki v videoigrah skrbi za izredno naraven prikaz svetlobnih virov in senc.


Najstnik v enem dnevu zaslužil dovolj denarja za vse življenje
Playstation 5 ali PS5, kar je uradna okrajšava imena konzole, bo imel tudi, tako pravi Sony, superhiter disk SSD za nalaganje iger. Prav odsotnost diska SSD je ena največjih pomanjkljivosti aktualnega Playstationa 4, saj se igre po mnenju mnogih zaganjajo odločno predolgo (disk SSD je sicer mogoče dokupiti). 

Igralni plošček DualSense
Igralni plošček DualSense Foto: SONY
Z novo konzolo Playstation seveda tradicionalno prihaja tudi nov igralni plošček oziroma gamepad. Imenoval se bo DualSense, s svojo obliko pa spominja na križanca med dozdajšnjimm Playstationovim ploščkom in ploščkom konkurenčne igralne konzole, Microsoftovega Xboxa. 

Vse dozdajšnje konzole Sony Playstation so bile prodajne uspešnice. Playstation 2, ki je izšel leta 2000, je najbolje prodajana igralna konzola vseh časov, prodanih je bilo več kot 155 milijonov enot. Aktualni Playstation 4 je medtem kupilo več kot 110 milijonov ljudi.


Nič več neopazni inventar dnevne sobe
Sony je s Playstationom 5 zavil v novo oblikovalsko smer. Diskretno črno ohišje, zaradi katerega so se pretekle tri generacije igralne konzole v številnih dnevnih sobah tako rekoč zlile s pohištvom, je zamenjala belo-črna vesoljska ladja. Ta bo na voljo v polni velikosti s predvajalnikom medijev blu-ray in v nekoliko "shujšani" obliki brez predvajalnika (PS5 Digital Edition).