[0] število izdelkov

Gamerski Stol UVI Chair SIMPLE, črn

Izdelek trenutno ni dobavljiv
Akcija velja od 06.07.2020 do 12.07.2020 (še samo 1 dan), ali do razprodaje zalog.
UVI chair – Simple bo spremenil vaše navade sedenja in poskrbel, da sedite v pravilnem položaju. Pri nakupu enega izmed UVI eSports stolov naredite investicijo zase in lastno prihodnost. Pozabite na bolečino v hrbtu po dolgih urah sedenja! Poskrbite za svoj hrbet in za svoje dobro počutje že danes!
 
Uporabljeno je visokovalitetno CLASS-4 plinsko vzmetje za lažje nastavljanje višine, izredno ravnotežje stola in obremenitev do kar 150kg!
 
Uporabljamo izjemno močan stabilazator s petimi kraki, ki preprečuje nagibanje stola in ohrani vašo zbranost in varnost. Prav tako so na stol nameščena gumirana kolesca, da na talnih površinah ne pride do poškodb in sledi.

Mehka originalna PU pena, ki ne izgublja prvotne oblike!
Pena je zaključena z kvalitetnimi usnjem za lažje odstranjevanje madežev.
 
Poskrbite za vaše udobje in hrbet!
Glavni cilj pri dizajnu stola je bil, da ustvarimo stol, ki je udoben med tem ko podpira vaš hrbet in ostale ključno dele vašega telesa. Stol je zasnovan, da vas ohranja pri pravilni drži sedenja in preprečuje poškodbe, ki nastanejo v kasnejšem obdobju vašega življenja.
 
Verjamemo, da vas lahko vzpodbudimo, da spremenite vašo navado sedenja! Ne zapravite svojega hrbta ali drugih ključnih delov s slabim stolom, bodite pametni in izberite pravi stol, ki skrbi za vaše počutje in vaše zdravje, izberite UVI chair.
 
 
Tehnične specifikacije:
- maksimalna obremenitev: 150 kg
- notranji okvir: les
- gumirana kolesca
- butterfly mehanizem nastavljanja
- gostota PU pene: 45 kg/m3
- naslovnjalo za roke: oblazinjeno
- plinska vzmet: CLASS-4
- širina stola: 53 cm
- višina naslonjala : 76 cm
- višina stola: 118 cm – 126 cm
- garancija: 24 mesecev
 

Gamerski stol z navodili za sestavo in garancija.