Popravilo vseh iger, filmov in glasbenih CDjev

DA
CenaZaloga
 • Kako do nas v Ljubljani Šmartinska
  V Ljubljani smo vam na voljo vsak delovni dan. Igralno konzolo lahko pripeljete kadarkoli v delovnem času brez predhodnega naročila. Kablovje in kontroler že imamo pripravljeno. Brezplačno parkiranje do dve uri.
  Za dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 051 773 527.

  Goblin.si v Ljubljani Šmartinska
  Šmartinska cesta 102 (Hipermarket Mercator)
  Urejeno brezplačno parkiranje na parkirišču pred trgovskim centrom. Parkirišče pod streho je tudi v garaži.
  GSM: 051 773 527
   
 • Kako do nas v Mariboru
  V Mariboru smo vam na voljo vsak delovni dan. Igralno konzolo lahko pripeljete kadarkoli v delovnem času brez predhodnega naročila. Kablovje in kontroler že imamo pripravljeno.
  Za dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 051 811 515.

  Goblin.si v Mariboru
  Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)
  Urejeno brezplačno parkiranje pred hišo
  Telefon: 051 811 515
 • Dostava po pošti
  Igralno konzolo lahko pošljete tudi pošti. Konzolo vam v večini primerov pošlje na naš naslov naslednji delovni dan (izjema so servisi).

  Igralno konzolo pošljite brez kablovja, kontrolerja in ostalih datotek v originalni škatli, ki naj bo dobro obložena, da se med transportom ne premika. Priporočamo, da pošljete preko Pošte Slovenija ali po kurirski službi s pazljivejšim ravnanjem (lomljivo).
  Zraven na list papirja pripišite naš naslov, GSM številko in storitev (v primeru servisa tudi čim bolj natančen opis napake).

  Naš naslov:
  Akus d.o.o.
  Ob Ribniku 24
  2000 Maribor


  Konzolo vam bomo vrnili po Pošti Slovenija s plačilom po povzetju. Pri odkupnini se doda strošek dostave, ki znaša 6 EUR.

CD-ji in DVD-ji iger, glasbe ... zbirka teh je marsikomu v ponos, ampak kot vsi vemo, se na njih hitro naredijo risi, zaradi katerih plošček več ne deluje in obupavamo nad izgubljenimi podatki, ki jih je hranil prav ta plošček.

 

Pri Goblinu se zavedamo te dileme in prav zato ponujamo popravilo ploščkov. S svojo profesionalno opremo ti popravimo vse praske in rise tako, da bo tvoj plošček deloval brezhibno in bil videti kot nov.


Ker ti lahko popravimo le ploščke, ki niso zlomljene in poškodovane na površini s podatki, nič ne zaračunamo, če jih ni možno popraviti.

 

Popravimo lahko ploščke iger za vse konzole, posnete CD-je ali DVD-je, Blu-Ray filme, programe in glasbene CD-je.

 

Kje vas najdem?

 

Trgovine imamo v Ljubljani, Mariboru, Celju in Zagrebu. Pokvarjen plošček lahko pripelješ kadarkoli v delovnem času brez predhodnega naročila.


Če želiš plošček poslati po pošti, ga pošlji na naslov Akus d.o.o., Ob ribniku 24, 2000 Maribor in zraven pripiši svoj naslov in telefonsko številko.

 

 • Goblin.si Ljubljana Šmartinska: 051 773 527
 • Goblin.si Maribor: 051 811 515

 

Cena popravila za eno plošček: 5€
Cena popravila za tri ploščke: 10€ (prihraniš 5€)
Cena popravila za deset ploščkov: 30€ (prihraniš 20€)