Nintendo

Wii temeljito čiščenje | menjava termalne paste | podaljšanje garancije

Cena popravila je odvisna od okvare.
 • Kako do nas v Ljubljani Šmartinska
  V Ljubljani smo vam na voljo vsak delovni dan. Igralno konzolo lahko pripeljete kadarkoli v delovnem času brez predhodnega naročila. Kablovje in kontroler že imamo pripravljeno. Brezplačno parkiranje do dve uri.
  Za dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 051 773 527.

  Goblin.si v Ljubljani Šmartinska
  Šmartinska cesta 102 (Hipermarket Mercator)
  Urejeno brezplačno parkiranje na parkirišču pred trgovskim centrom. Parkirišče pod streho je tudi v garaži.
  GSM: 051 773 527
   
 • Kako do nas v Mariboru
  V Mariboru smo vam na voljo vsak delovni dan. Igralno konzolo lahko pripeljete kadarkoli v delovnem času brez predhodnega naročila. Kablovje in kontroler že imamo pripravljeno.
  Za dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 051 811 515.

  Goblin.si v Mariboru
  Ob Ribniku 24 (v bližini Pohorske kavarne)
  Urejeno brezplačno parkiranje pred hišo
  Telefon: 051 811 515
 • Dostava po pošti
  Igralno konzolo lahko pošljete tudi pošti. Konzolo vam v večini primerov pošlje na naš naslov naslednji delovni dan (izjema so servisi).

  Igralno konzolo pošljite brez kablovja, kontrolerja in ostalih datotek v originalni škatli, ki naj bo dobro obložena, da se med transportom ne premika. Priporočamo, da pošljete preko Pošte Slovenija ali po kurirski službi s pazljivejšim ravnanjem (lomljivo).
  Zraven na list papirja pripišite naš naslov, GSM številko in storitev (v primeru servisa tudi čim bolj natančen opis napake).

  Naš naslov:
  Akus d.o.o.
  Ob Ribniku 24
  2000 Maribor


  Konzolo vam bomo vrnili po Pošti Slovenija s plačilom po povzetju. Pri odkupnini se doda strošek dostave, ki znaša 6 EUR.

Je tvoja konzola glasnejša ali deluje počasneje? Rešitev je temeljito čiščenje notranjosti igralne konzole, kar izboljša hlajenje in preprečuje nadaljne okvare (npr odpoved procesorja).

 


Razlog za glasnejše delovanje pa ni vedno prah, pogosto je priporočljivo zamenjati tudi termalno pasto, ki se po parih letih izsuši. Uporabljamo najboljšo termalno pasto Arctic Silver 5, ki deluje veliko bolje kot originalna termalna pasta, ki jo uporablja Microsoft.

 

Čiščenje igralne konzole pri povprečni uporabi je priporočljivo enkrat na dve leti. Pri pogostejši uporabi ali če se Wii nahaja v prostoru, kjer se kadi, pa enkrat na leto.

Če Wii konzola postaja vedno glasnejša, je čiščenje in/ali menjava termalne paste nujna, saj povečanje temperature povzroča zvijanje matične plošče, kar povzroči okvaro procesorja.

Na željo uporabnika lahko tudi brezplačno ponastavimo igralno konzolo na tovarniške nastavitve in formatiramo trdi disk.

 

Želiš dokupiti ali podaljšati garancijo?
 

Z doplačilom 15€ lahko kupiš polno garancijo na tvoj Wii. V primeru okvare brezplačno popravimo Wii ali nadomestimo z drugim. Garancija prične šteti od dneva posodobitve.

Pri slabo ohranjenih konzolah nakup garancije ni možen. Garancija velja samo na igralno konzolo.

 

Kje vas najdem?Trgovine imamo v Ljubljani in Mariboru. Wii lahko pripelješ kadarkoli v delovnem času brez predhodnega naročila. Kablovje in kontroler že imamo pripravljeno.


Če želiš Wii poslati po pošti, ga pošlji na naslov Akus d.o.o., Ob ribniku 24, 2000 Maribor in zraven pripiši svoj naslov in telefonsko številko.

 

 • Goblin.si Ljubljana Šmartinska: 051 773 527 / 031 696 687
 • Goblin.si Maribor: 051 811 515

 

Koliko me stane?
 

 • Wii temeljito čiščenje - 20€
 • Wii temeljito čiščenje + enoletna garancija - 35€
 • Wii temeljito čiščenje + menjava termalne paste - 25€
 • Wii temeljito čiščenje + menjava termalne paste + enoletna garancija - 40€
 • Wii formatiranje in ponastavitev na tovarniške nastavitve - brezplačno

 

Cena velja za vse modele Wii konzol.

 

nintendo wii servis